Gegevens van Avast Passwords exporteren en importeren in Mozilla Firefox

Avast Passwords is niet meer beschikbaar als zelfstandig product. Bestaande abonnementen blijven geldig en u kunt Avast Passwords blijven gebruiken als het al is geïnstalleerd op uw apparaat. Als u Avast Passwords opnieuw moet installeren, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast.

In dit artikel wordt beschreven hoe u in Avast Passwords opgeslagen wachtwoordgegevens kunt exporteren en vervolgens kunt importeren in de browser Mozilla Firefox.

De instructies kunnen variëren afhankelijk van uw versie van Mozilla Firefox. Als u wilt controleren welke versie van Mozilla Firefox u gebruikt, opent u Menu ▸ HelpOver Firefox.

Raadpleeg de stappen in het gedeelte in kwestie hieronder, afhankelijk van uw versie van Mozilla Firefox.

Mozilla Firefox 57.x of hoger

Er is op dit moment geen mogelijkheid om wachtwoordgegevens die zijn opgeslagen in Avast Passwords rechtstreeks te importeren als u Mozilla Firefox versie 57.x of hoger gebruikt. Maar als u ook Google Chrome gebruikt, kunt u uw gegevens eerst van Avast Passwords in Chrome importeren en de gegevens vervolgens van Chrome in Firefox importeren.
  1. U kunt uw wachtwoordgegevens exporteren en importeren in Google Chrome, zoals wordt beschreven in het volgende artikel:
  2. Open de browser Mozilla Firefox (versie 57.x of hoger), klik rechtsboven op het pictogram Bibliotheek |||\ en selecteer BladwijzersAlle bladwijzers tonen.
  3. Klik op het scherm Bibliotheek op Importeren en reservekopie makenGegevens van een andere browser importeren....
  4. Selecteer Chrome op het scherm Importeerwizard en klik op Volgende.
  5. Schakel alleen het selectievakje naast Opgeslagen wachtwoorden in en klik op Volgende.
  6. Klik op Voltooien om uw wachtwoorden te importeren in Mozilla Firefox.

Uw wachtwoordgegevens zijn nu geëxporteerd naar Mozilla Firefox.

Mozilla Firefox 56.x of lager

1. Open Avast Antivirus en selecteer PrivacyWachtwoorden.
  2. Klik wanneer u daarom wordt gevraagd op Ontgrendelen, voer uw hoofdwachtwoord in en klik op Ontgrendelen.
  3. Ga naar InstellingenGegevens importeren/exporteren. Klik daarna op Exporteren naast Exporteren naar Firefox.
  4. Selecteer een bekende locatie om het bestand avast-passwords-firefox.csv op te slaan (bijvoorbeeld het bureaublad) en klik op Opslaan.
  5. Open de browser Mozilla Firefox (versie 56.x of lager), klik rechtsboven op het menupictogram en selecteer Add-ons.
  6. Selecteer Extensies in het linkerdeelvenster, typ Password Exporter in het zoekvak en klik op het zoekpictogram .
  7. Klik in de zoekresultaten op Installeren naast Password Exporter.
  8. Klik na de installatie op het menupictogram rechtsboven en selecteer Opties.
  9. Selecteer in het linkerdeelvenster Privacy & Beveiliging (of Beveiliging) en klik op Wachtwoorden importeren/exporteren.
  10. Klik in het nieuwe venster op Wachtwoorden importeren, zoek het eerder opgeslagen bestand avast-passwords-firefox.csv en klik op Open om uw wachtwoorden in Mozilla Firefox te importeren.

Uw wachtwoordgegevens zijn nu geëxporteerd naar Mozilla Firefox.

• Avast Passwords 20.x voor Windows