Gegevens van Avast Passwords exporteren naar Mozilla Firefox

In dit artikel wordt beschreven hoe u in Avast Passwords opgeslagen wachtwoordgegevens kunt exporteren naar de browser Mozilla Firefox.

Als u Mozilla Firefox versie 57.x of hoger gebruikt, is het op dit moment niet mogelijk om wachtwoorden rechtstreeks uit Avast Passwords te exporteren. Maar als u ook Google Chrome gebruikt, kunt u uw gegevens eerst van Passwords in Chrome importeren en de gegevens vervolgens van Chrome in Firefox importeren.

Instructies voor Mozilla Firefox 57.x of hoger

Als u Mozilla Firefox versie 57.x of hoger gebruikt, exporteert u de Passwords-gegevens en importeert u deze als volgt via de browser Google Chrome:

1. U kunt Passwords-gegevens exporteren en importeren in Google Chrome, zoals wordt beschreven in het volgende artikel:
  2. Open de browser Mozilla Firefox (57.x of hoger), klik rechtsboven op het pictogram Bibliotheek |||\ en selecteer BladwijzersAlle bladwijzers tonen.
  3. Klik op het scherm Bibliotheek op Importeren en reservekopie makenGegevens van een andere browser importeren....
  4. Selecteer Chrome op het scherm Importeerwizard en klik op Volgende.
  5. Schakel alleen het selectievakje naast Opgeslagen wachtwoorden in en klik op Volgende.
  6. Klik op Voltooien om uw wachtwoorden te importeren in Mozilla Firefox.

Uw wachtwoordgegevens zijn nu geëxporteerd naar Mozilla Firefox.

Instructies voor Mozilla Firefox 56.x of lager

Als u Mozilla Firefox versie 56.x of lager gebruikt, exporteert u de Passwords-gegevens en importeert u ze rechtstreeks in de browser:

1. Open de gebruikersinterface van Avast Antivirus en selecteer PrivacyWachtwoorden.
  2. Typ uw hoofdwachtwoord en klik op Ontgrendelen wanneer dat wordt gevraagd.
  3. Ga naar InstellingenGegevens importeren/exporteren en klik op Exporteren naast Exporteren naar Firefox.
  4. Selecteer een bekende locatie om het bestand avast-passwords-firefox.csv op te slaan (bijvoorbeeld het bureaublad) en klik op Opslaan.
  5. Open de browser Mozilla Firefox (56.x of lager), klik rechtsboven op het menupictogram en selecteer Add-ons.
  6. Selecteer Extensies in het linkerdeelvenster, typ Password Exporter in het zoekvak en klik op het zoekpictogram .
  7. Klik in de zoekresultaten op Installeren naast Password Exporter.
  8. Klik na de installatie op het menupictogram (drie lijntjes) rechtsboven en selecteer Opties.
  9. Selecteer in het linkerdeelvenster Privacy & Beveiliging (of Beveiliging) en klik op Wachtwoorden importeren/exporteren....
  10. Klik in het venster dat verschijnt op Wachtwoorden importeren.
  11. Zoek het eerder opgeslagen bestand avast-passwords-firefox.csv en klik op Open om uw wachtwoorden in Mozilla Firefox te importeren.

Uw wachtwoordgegevens zijn nu geëxporteerd naar Mozilla Firefox.

• Avast Passwords 1.x voor Windows