Gegevens van Avast Passwords exporteren naar Google Chrome

In dit artikel wordt beschreven hoe u in Avast Passwords opgeslagen wachtwoordgegevens kunt exporteren naar de browser Google Chrome.

Instructies

1. Open de gebruikersinterface van Avast Antivirus en selecteer PrivacyWachtwoorden.
  2. Typ uw hoofdwachtwoord en klik op Ontgrendelen wanneer dat wordt gevraagd.
  3. Ga naar InstellingenGegevens importeren/exporteren en klik op Exporteren naast Exporteren naar Google Chrome.
  4. Selecteer een bekende locatie om het bestand avast-passwords-chrome.csv op te slaan (bijvoorbeeld het bureaublad) en klik op Opslaan.
  5. Open de browser Google Chrome en typ chrome://flags/#PasswordImport op de adresbalk.
  6. Klik op de vervolgkeuzelijst bij Password import (Wachtwoord importeren) en selecteer Enabled (Ingeschakeld). Klik vervolgens op Relaunch now (Nu opnieuw openen) om de wijzigingen te bevestigen.
  7. Wanneer Google Chrome opnieuw is geopend, typt u chrome://settings/passwords op de adresbalk.
  8. Klik op het menupictogram (drie puntjes) naast Saved Passwords (Opgeslagen wachtwoorden) en selecteer Import (Importeren).
  9. Zoek het eerder opgeslagen bestand avast-passwords-chrome.csv en klik op Open om uw wachtwoorden in Google Chrome te importeren.

Uw wachtwoordgegevens zijn nu geïmporteerd in Google Chrome.

• Avast Passwords 1.x voor Windows