De compatibiliteit van Avast Antivirus met systeemupdates van Windows 10

Vanaf november 2019 zijn programmaversies 19.5 of lager van Avast Antivirus niet meer compatibel met Windows 10 versie 1903 (de update van mei 2019). Voordat uw pc kan worden bijgewerkt naar deze versie van Windows 10, verschijnt er een dialoogvenster met de toepassingen die als eerste uw aandacht behoeven. Als Avast Antivirus voorkomt in dit dialoogvenster, raadpleeg dan onderstaande instructies om de nieuwste versie van Avast Antivirus te downloaden voordat u Windows 10 updatet.

Instructies

Voor het bijwerken van uw Windows-versie moet u eerst uw huidige Avast Antivirus-programma bijwerken of het door u gewenste Avast Antivirus-programma opnieuw installeren:

A. Bijwerken

1. Raadpleeg het volgende artikel om de op dit moment geïnstalleerde programmaversie van Avast Antivirus bij te werken:

U kunt uw versie van Windows 10 nu bijwerken naar versie 1903 (de update van mei 2019).

B. Opnieuw installeren

1. Voordat u Avast Antivirus opnieuw installeert, moet u eerst uw huidige versie verwijderen. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  2. Raadpleeg het volgende artikel voor het door u gewenste Avast-programma om Avast Antivirus opnieuw te installeren:
  3. Raadpleeg het volgende artikel voor het programma dat u in de vorige stap opnieuw hebt geïnstalleerd om Avast Antivirus te activeren:

U kunt uw versie van Windows 10 nu bijwerken naar versie 1903 (de update van mei 2019).

• Avast Premium Security 19.5 en lager
  • Avast Premier 19.5 en lager
  • Avast Internet Security 19.5 en lager
  • Avast Free Antivirus 19.5 en lager
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits, versie 1903 (de update van mei 2019)