Real Site beheren in Avast Antivirus

Real Site(voorheen Secure DNS) is een functie in Avast Premium Security en Avast Omni waarmee u zich kunt beschermen tegen DNS-kaping. DNS-hijacking of DNS-kaping is een soort schadelijke aanval waarmee u van de echte website die u wilt bezoeken wordt omgeleid naar een nepwebsite die daarop lijkt.

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over deze functie:

Real Site beheren

Real Site is standaard ingesteld op een optimale bescherming. Het is raadzaam Real Site altijd ingeschakeld te houden en de functie alleen tijdelijk uit te schakelen om problemen op te lossen.

Zo schakelt u Real Site uit:

1. Open de gebruikersinterface van Avast en selecteer BeschermingReal Site.
  2. Klik op de groene schuifregelaar (AAN) en selecteer een tijdsduur in de lijst.
  3. Klik op OK, stoppen om te bevestigen dat u Real Site bewust uitschakelt.

Real Site wordt uitgeschakeld gedurende de geselecteerde tijdsduur en wordt daarna automatisch weer ingeschakeld. Als u Real Site handmatig wilt inschakelen, volgt u de stappen 1 en 2 hierboven, waarbij u de schuifregelaar van rood (UIT) op groen (AAN) zet. U kunt Real Site ook beheren via MenuInstellingenBeschermingReal Site.