Real Site beheren in Avast Antivirus

De functie Real Site (voorheen DNS-beveiliging) is aanwezig in alle betaalde versies van Avast Antivirus en beschermt u tegen DNS-hijacking. DNS-hijacking of DNS-kaping is een soort schadelijke aanval waarmee u van de site die u wilt bezoeken wordt omgeleid naar een site die daarop lijkt. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over deze functie:

Real Site is standaard ingeschakeld. Zo bent u altijd volledig beschermd. Het is raadzaam Real Site altijd ingeschakeld te laten en het alleen tijdelijk uit te schakelen wanneer u een probleem wilt oplossen.

Real Site beheren

Zo schakelt u Real Site uit:

1. Open de gebruikersinterface van Avast. en ga naar BeschermingReal Site.
  2. Klik op de schuifregelaar AAN en selecteer een tijdsduur in de lijst.
  3. Klik op OK om te bevestigen dat u Real Site bewust uitschakelt.

Real Site wordt uitgeschakeld gedurende de geselecteerde tijdsduur en wordt daarna automatisch weer ingeschakeld. Als u Real Site handmatig wilt inschakelen, volgt u de stappen 1 en 2 hierboven, waarbij u de schuifregelaar van UIT op AAN zet. U kunt Real Site ook beheren via MenuInstellingenBeschermingReal Site.

Het is raadzaam Real Site altijd ingeschakeld te laten, tenzij u het tijdelijk moet uitschakelen om een probleem te kunnen oplossen.
  • Avast Premium Security 19.x
  • Avast Omni 19.x