Avast Driver Updater verwijderen

Voer voor het verwijderen van Avast Driver Updater van uw pc de volgende stappen uit voor uw Windows-versie.

Instructies

1. Meld u bij Windows aan als een gebruiker met beheerdersrechten en controleer of er geen andere toepassing of antivirusprogramma wordt uitgevoerd op uw computer.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de Startknop van Windows en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  3. Controleer of Apps en onderdelen is geselecteerd in het linkerdeelvenster, klik op Avast Driver Updater en selecteer Verwijderen.
  4. Druk tegelijkertijd op de Windows-toets en de X-toets, en selecteer vervolgens Programma's en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  5. Klik met de rechtermuisknop op Avast Driver Updater, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  6. Klik op de Startknop van Windows en selecteer Configuratiescherm.
  7. Klik onder Programma's op Een programma verwijderen als u de standaardweergave met categorieën gebruikt, ... of klik op Programma's en onderdelen als u de weergave met grote of kleine pictogrammen gebruikt.
  8. Klik met de rechtermuisknop op Avast Driver Updater, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  9. Klik op de Startknop van Windows en selecteer Configuratiescherm, ... of selecteer InstellingenConfiguratiescherm als u het klassieke Startmenu gebruikt.
  10. Klik onder Programma's op Een programma verwijderen als u de standaardweergave met categorieën gebruikt, ... of klik op Programma's en onderdelen als u de klassieke weergave gebruikt.
  11. Klik met de rechtermuisknop op Avast Driver Updater, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  12. Klik op de Startknop van Windows en selecteer Configuratiescherm, ... of selecteer InstellingenConfiguratiescherm als u het klassieke Startmenu gebruikt.
  13. Klik op Programma's installeren of verwijderen als u de categorieweergave gebruikt, ... of dubbelklik op Programma's installeren of verwijderen als u de klassieke weergave gebruikt.
  14. Selecteer Avast Driver Updater door er één keer op te klikken en klik rechtsonder op Verwijderen in de gemarkeerde selectie.
  15. Als in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om machtigingen wordt gevraagd, klikt u op JaDoorgaan).
  16. Wacht totdat Avast Driver Updater van uw computer is verwijderd.

Avast Driver Updater wordt nu verwijderd van uw computer. Als u Avast Driver Updater opnieuw wilt installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

• Avast Driver Updater 2.x

• Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1, 32-/64-bits
  • Microsoft Windows Vista Home Basic / Home Premium / Business / Enterprise / Ultimate – Service Pack 2, 32-/64-bits
  • Microsoft Windows XP Home / Professional / Media Center Edition – Service Pack 3, 32-bits