Problemen oplossen wanneer een Avast-toepassing uw betaalde abonnement niet meer herkent

In dit artikel vindt u instructies voor het oplossen van problemen wanneer een Avast-toepassing op uw Windows-pc uw betaalde abonnement niet meer herkent.

Wanneer dit probleem optreedt in Avast Premium Security, wordt de status Uw abonnement is ongeldig weergegeven op het hoofdscherm van de toepassing. In andere Avast-toepassingen, zoals Avast Cleanup Premium, hebt u mogelijk geen toegang meer tot functies van betaalde producten.

Raadpleeg de instructies in het gedeelte hieronder dat relevant is voor uw product om het probleem op te lossen:

Avast Premium Security

We raden u aan uw abonnement opnieuw te activeren door een geldige activeringscode in te voeren of door u bij Avast Premium Security aan te melden met uw Avast account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u bij de aankoop van het abonnement hebt gebruikt.

1. Open Avast Premium Security en ga naar MenuMijn abonnementen.
  2. Als u al bent aangemeld met een Avast-account, klikt u op Uitloggen.
  3. Klik op Aanmelden bij uw Avast-account.
  4. Voer de aanmeldingsgegevens voor uw Avast-account in en klik op Log in.
  1. Open Avast Premium Security en ga naar MenuActiveringscode invoeren.
  2. Typ of plak uw activeringscode in het tekstvak( inclusief verbindingsstreepjes), en klik op Invoeren.

Uw abonnement op Avast Premium Security is nu geactiveerd. Op het hoofdscherm van de toepassing moet nu de status U bent volledig beschermd worden weergegeven.

Als het probleem hiermee niet is opgelost, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast.

Avast Cleanup Premium

We raden u aan uw abonnement opnieuw te activeren door een geldige activeringscode in te voeren of door u bij Avast Cleanup Premium aan te melden met uw Avast account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u bij de aankoop van het abonnement hebt gebruikt.

1. Open Avast Cleanup Premium en ga naar Menu Mijn licenties.
  2. Als u al bent aangemeld met een Avast-account, klikt u op Uitloggen.
  3. Klik op Aanmelden bij uw Avast-account.
  4. Voer de aanmeldingsgegevens voor uw Avast-account in en klik op Log in.
  1. Open Avast Cleanup Premium en ga naar Menu Mijn licenties.
  2. Klik op Voer een geldige activeringscode in.
  3. Typ of plak uw activeringscode in het tekstvak( inclusief verbindingsstreepjes), en klik op Invoeren.

Uw abonnement op Avast Cleanup Premium is nu geactiveerd en u hebt toegang tot de functies van betaalde producten.

Als het probleem hiermee niet is opgelost, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast.

Andere Avast-producten

We raden u aan uw abonnement opnieuw te activeren door een geldige activeringscode in te voeren of door u bij de toepassing aan te melden met uw Avast account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u bij de aankoop van het abonnement hebt gebruikt.

Raadpleeg het specifieke artikel voor uw product hieronder voor uitgebreide instructies over opnieuw activeren:

Nadat u uw abonnement opnieuw hebt geactiveerd, wordt uw abonnement herkend en u hebt toegang tot de functies van betaalde producten.

Als het probleem hiermee niet is opgelost, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast.

• Alle Avast-consumentenproducten voor Windows