De beginwaarden van Software bijwerken herstellen in Avast Antivirus

Software bijwerken zorgt ervoor dat gangbare software van derden up-to-date blijft om mogelijke veiligheidsrisico's te voorkomen. Schadelijke dreigingen of aanvallers maken vaak gebruik van lekken in verouderde software om toegang te verkrijgen tot uw pc. Deze functie geeft de populairste toepassingen weer die op uw pc zijn geïnstalleerd, zodat u deze moeiteloos kunt bijwerken.

Als Software bijwerken niet werkt zoals verwacht, bijvoorbeeld als het bijwerken van een toepassing mislukt of als er een ongeldige status of versie wordt weergegeven, kunt u de standaardinstellingen van de interne database van Software bijwerken terugzetten.

De beginwaarden van de database van Software bijwerken herstellen

1. Open de gebruikersinterface van Avast en selecteer MenuInstellingen.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Zoeken.
  3. Typ geek:area in het zoekvak en selecteer Avast Geek in de zoekresultaten.
  4. Schuif omlaag naar het gedeelte Software bijwerken. Klik op Uitvoeren naast Beginwaarden van database herstellen (probleemoplossing).
  5. Klik op Ja om het herstellen van de database te bevestigen en klik op OK zodra het herstellen voltooid is.

De interne database van Software bijwerken is nu hersteld.