Contact opnemen met Avast-ondersteuning

Gewoonlijk reageert de ondersteuning van Avast binnen twee werkdagen. De reactietijd kan echter variëren, afhankelijk van de drukte, de taal en de aard van uw probleem.

Contact opnemen met Avast-ondersteuning

1. Open het webformulier van Avast-ondersteuning.
  2. Selecteer het type vraag dat u wilt stellen.
  3. Vul de gegevens in die vereist zijn voor de geselecteerde vraag en geef daarbij zoveel aanvullende gegevens op als u nodig acht.
  4. Als u dat wilt, kunt u ook een bestand dat verband houdt met uw vraag naar het vak slepen (bijvoorbeeld als iemand van Avast-ondersteuning u heeft gevraagd een geheugendump op te sturen om een bepaald probleem te kunnen oplossen).
  5. Klik op Verzoek indienen.

Er wordt een bevestiging weergegeven en vervolgens ontvangt u een e-mailbericht met de details van uw ticket. U ontvangt per e-mail een reactie van een medewerker van Avast-ondersteuning.

• Alle beschikbare softwareproducten van Avast