Het probleem oplossen waardoor Avast AntiTrack Premium webpagina's blokkeert of vertraagt

Avast AntiTrack Premium is een privacytoepassing die is ontworpen om uw identiteit te beschermen tegen de nieuwste onlinetraceringstechnieken.

Heel soms kan het voorkomen dat Avast AntiTrack Premium uw browser langzamer maakt of voorkomt dat bepaalde webpagina's worden geladen of dat e-mailbijlagen worden gedownload. Als dat het geval is, is het raadzaam de stappen in dit artikel uit te voeren om het probleem op te lossen.

Controleer voordat u onderstaande instructies uitvoert of u de nieuwste versie van uw browser hebt geïnstalleerd: Als Avast AntiTrack Premium na het bijwerken van uw browser webpagina's nog steeds blokkeert of vertraagt, voert u onderstaande stappen uit.

Instructies

1. Verwijder Avast AntiTrack Premium en installeer het opnieuw. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Als u problemen blijft ondervinden, schakelt u Traceerdetectie inschakelen uit in de programma-instellingen:
    • Klik linksonder in de gebruikersinterface op Instellingen.
    • Klik op Traceerdetectie inschakelen om deze optie uit te schakelen.
  3. Als het probleem daarmee niet is opgelost, schakelt u de browserbescherming uit voor de browser in kwestie:
    • Klik in het linkerdeelvenster op Browsers.
    • Klik naast de browser op de groene schuifregelaar (AAN) om deze op rood te zetten (UIT).
  4. Als u het probleem aan de hand van de bovenstaande stappen niet kunt verhelpen, verwijdert u de browserextensie Avast AntiTrack Premium uit de browser door de bijbehorende instructies hieronder uit te voeren.
  1. Klik achtereenvolgens op het pictogram Avast AntiTrack Premium op de adresbalk van Google Chrome en op Avast AntiTrack Premium.
  2. Klik op Verwijderen uit Chrome.
  3. Klik op Verwijderen in het dialoogvenster dat wordt weergegeven.
  4. De browserextensie Avast AntiTrack Premium wordt verwijderd uit Google Chrome.
  1. Klik rechtsboven in de browser Mozilla Firefox op Menu en selecteer Add-ons.
  2. Selecteer Extensies in het linkerdeelvenster en klik op Verwijderen naast Avast AntiTrack Premium.
  3. De browserextensie Avast AntiTrack Premium wordt verwijderd uit Mozilla Firefox.
  1. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram Avast AntiTrack Premium op de adresbalk van Opera en klik op Extensie beheren.
  2. Klik onder Avast AntiTrack Premium op Uitschakelen.
  3. Houd de muisaanwijzer boven Avast AntiTrack Premium en klik vervolgens op het pictogram X dat rechtsboven in het venster verschijnt.
  4. Klik op OK om het verwijderen te bevestigen.
  5. De browserextensie Avast AntiTrack Premium wordt verwijderd uit Opera.
  • Avast AntiTrack Premium 1.x