De beginwaarden van Software-updater herstellen in Avast Antivirus

Software-updater houdt veelgebruikte software van derden up-to-date om mogelijke veiligheidsrisico's te voorkomen. Schadelijke dreigingen of aanvallers maken vaak gebruik van lekken in verouderde software om zich toegang te verschaffen tot uw computer. Deze functie geeft de populairste toepassingen weer die op uw computer zijn geïnstalleerd, zodat u ze moeiteloos kunt bijwerken.

Als Software-updater niet werkt zoals verwacht, bijvoorbeeld als het bijwerken van een toepassing mislukt of als er een ongeldige status of versie wordt weergegeven, kunt u de standaardinstellingen van de interne database van Software-updater terugzetten (resetten).

De beginwaarden van de database van Software-updater herstellen

Volg deze stappen om de beginwaarden van de interne database van Software-updater te herstellen:

1. Open de gebruikersinterface van Avast en selecteer Instellingen.
  2. Selecteer Onderdelen TOT HIER en klik op Aanpassen naast Software-updater.
  3. Klik vervolgens op de pijl-omlaag om het deelvenster Database resetten (probleemoplossing) uit te vouwen en klik op de knop Database nu resetten.