Avast Driver Updater activeren

In dit artikel gaan we ervan uit dat Avast Driver Updater is geïnstalleerd op uw pc. In het volgende artikel vindt u installatie-instructies:

Avast Driver Updater activeren

Als u een registratiesleutel hebt aangeschaft en Avast Driver Updater hebt geïnstalleerd, voert u de volgende stappen uit om het product te activeren:

1. Open het e-mailbericht met de bestelbevestiging voor Avast Driver Updater dat u hebt ontvangen.
  2. Schuif omlaag naar het activeringsgedeelte in het e-mailbericht en kopieer de activeringscode voor Avast Driver Updater.
  3. Dubbelklik op het pictogram Avast Driver Updater op uw bureaublad om de interface te openen.
  4. Klik rechtsonder in de interface op Nu registreren.
  5. Typ of kopieer en plak uw registratiesleutel in het tekstvak en klik op Nu activeren.
  • Avast Driver Updater 2.x