Het schermtoetsenbord gebuiken om u aan te melden bij Windows

Als uw fysieke toetsenbord niet reageert en u zich moet aanmelden bij Windows als beheerder om probleemoplossingstaken uit te voeren, kunt u het schermtoetsenbord gebruiken.

Instructies

1. Klik met de rechtermuisknop op de knop Start van Windows, selecteer Afsluiten of afmelden en vervolgens Afmelden.
  2. Op het aanmeldingsscherm klikt u op het pictogram Toegankelijkheid en selecteert u Schermtoetsenbord.
  3. Gebruik het toetsenbord om uw administratorreferenties in te voeren en klik op de pijl om u aan te melden.
  4. Klik rechtsboven op uw gebruikersnaam en vervolgens op Afmelden.
  5. Op het aanmeldingsscherm klikt u op het pictogram Toegankelijkheid en selecteert u Schermtoetsenbord.
  6. Gebruik het toetsenbord om uw administratorreferenties in te voeren en klik op de pijl om u aan te melden.
  7. Klik op de knop Start () in Windows, klik op de pijl naast Uitschakelen, en klik op Afmelden.
  8. Op het aanmeldingsscherm klikt u op het pictogram Toegankelijkheid , selecteert u het vakje bij Zonder toetsenbord typen (Schermtoetsenbord) en klikt u op Toepassen.
  9. Gebruik het toetsenbord om uw administratorreferenties in te voeren en klik op de pijl om u aan te melden.
  10. Klik op de knop Start () in Windows, houd de muisaanwijzer boven de pijl en selecteer Afmelden.
  11. Op het aanmeldingsscherm klikt u op het pictogram Toegankelijkheid en selecteert u het vakje bij Zonder toetsenbord typen (Schermtoetsenbord).
  12. Gebruik het toetsenbord om uw administratorreferenties in te voeren en klik op de pijl om u aan te melden.
  • Alle beschikbare softwareproducten van Avast
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1, 32-/64-bits
  • Microsoft Windows Vista Home Basic / Home Premium / Business / Enterprise / Ultimate – Service Pack 2, 32-/64-bits