Avast Security op een Mac installeren

Voer onderstaande instructies uit om Avast Security of Avast Premium Security (voorheen Avast Security Pro) te installeren:

Zorg er voordat u begint voor dat alle andere programma's en internetbrowsers zijn gesloten, en dat eventuele oudere antivirussoftware is verwijderd.

Avast Security installeren

1. Download het installatiebestand van Avast Security voor Mac door op onderstaande knop te klikken. Avast Security voor Mac downloaden
  2. Dubbelklik op het gedownloade installatiebestand avast_security_online.dmg (standaard in de map Downloads).
  3. Dubbelklik op Avast Security.
  4. Klik op Doorgaan om te bepalen of Avast Security kan worden geïnstalleerd.
  5. Klik op Doorgaan.
  6. Klik op Doorgaan om te bevestigen dat u de gebruiksrechtovereenkomst van Avast hebt gelezen.
  7. Klik op Akkoord om te bevestigen dat u de voorwaarden accepteert.
  8. Klik op Installeren. Of klik op Wijzig installatielocatie... of Aanpassen als u de standaardinstallatie wilt aanpassen.
  9. Gebruik als u daarom wordt gevraagd uw Touch ID om toestemming te verlenen voor de installatie, of klik op Gebruik wachtwoord..., en voer uw beheerderswachtwoord in en klik op Installeer software.
  10. Klik op Sluiten.
Als de melding Systeemextensies geblokkeerd verschijnt, raadpleegt u het volgende artikel:

Avast Security is geïnstalleerd op uw Mac. Om Avast Security te gaan gebruiken, klikt u op Ga door met Free. Als u een abonnement hebt gekocht voor Avast Premium Security (voorheen Avast Security Pro), raadpleeg dan het volgende artikel voor uitgebreide activeringsinstructies:

• Avast Security 14.x voor Mac