De instellingen voor e-mailhandtekeningen van Avast beheren

Als u een e-mailclient gebruikt (bijvoorbeeld Outlook of Mozilla Thunderbird), voegt Avast onder in uitgaande e-mailberichten mogelijk een e-mailhandtekening toe om ontvangers te laten weten dat het bericht in kwestie is gescand op malware.

Deze instelling is standaard ingeschakeld. U kunt de instellingen voor e-mailhandtekeningen van Avast op de volgende manieren beheren:

De e-mailhandtekening van Avast voor uitgaande e-mail uitschakelen

Ga als volgt te werk als u de e-mailhandtekening van Avast in door u verzonden berichten wilt uitschakelen:

1. Open de gebruikersinterface van Avast en klik op Instellingen.
  2. Schakel in het gedeelte Algemeen het selectievakje bij E-mailhandtekening van Avast inschakelen uit.
  3. Klik op OK om uw voorkeur op te slaan.

De instelling wordt gewijzigd en in uitgaande e-mailberichten wordt geen handtekening van Avast meer opgenomen. U kunt deze instelling op elk gewenst moment opnieuw inschakelen.

De e-mailhandtekening van Avast voor binnenkomende of uitgaande e-mail in- of uitschakelen

U kunt de e-mailhandtekening van Avast in e-mail die u verzendt en ontvangt in- of uitschakelen in de instellingen van Mailschild. U opent de instellingen als volgt:

1. Open de gebruikersinterface van Avast en klik op Instellingen.
  2. Selecteer Onderdelen in het linkerdeelvenster en klik op Aanpassen naast Mailschild.
  3. Selecteer Gedrag in het venster Instellingen voor Mailschild dat verschijnt en schakel de selectievakjes onder Algemeen naar wens in of uit (de instellingen voor uitgaande e-mail zijn standaard ingeschakeld).
  4. Klik op OK om uw wijzigingen op te slaan.

Uw voorkeuren zijn ingesteld en worden toegepast op toekomstige e-mail die u verzendt of ontvangt.