Avast Passwords verwijderen

Avast Passwords is niet meer beschikbaar als zelfstandig product. Bestaande abonnementen blijven geldig en u kunt Avast Passwords blijven gebruiken als het al is geïnstalleerd op uw apparaat. Als u Avast Passwords opnieuw moet installeren, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast.

U kunt Avast Passwords van uw pc verwijderen via de gebruikersinterface van Avast Antivirus:

1. Open de gebruikersinterface van Avast Antivirus en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenProbleemoplossingOnderdelen toevoegen/wijzigen.
  3. Schakel het selectievakje naast Wachtwoorden uit en klik op Wijzigen.
  4. Klik als u daarom wordt gevraagd op Computer opnieuw starten wanneer de update voltooid is.

Avast Passwords is nu verwijderd van uw pc.

Als u Avast Passwords opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Als u Avast Passwords hebt geïnstalleerd via de Mac App Store, moet u het programma ook verwijderen via de Mac App Store. Als u Avast Passwords met Avast Security voor Mac versie 13 of lagere hebt geïnstalleerd, moet u het programma verwijderen via het menubalksymbool van Avast Passwords.

Volg onderstaande stappen voor uw installatiemethode om Avast Passwords te verwijderen van uw Mac:

Avast Passwords (geïnstalleerd via de Mac App Store) verwijderen

1. Klik op Ga in de menubalk en selecteer Programma's.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het symbool Avast Passwords en selecteer Verplaats naar prullenmand.
  3. Gebruik als daarom wordt gevraagd uw Touch ID of voer de gebruikersnaam en het wachtwoord met beheerdersrechten in en klik op OK.
  4. Zodra Avast Passwords naar de prullenmand is verplaatst, klikt u met de rechtermuisknop op het symbool Prullenmand in het Dock en selecteert u Leeg prullenmand.

Avast Passwords is nu verwijderd van uw Mac.

Als u Avast Passwords opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Avast Passwords (geïnstalleerd via Avast Security) verwijderen

1. Open de gebruikersinterface van Avast Passwords op een van onderstaande manieren:
    • Klik op het symbool Avast Passwords in de menubalk en selecteer Open Avast Passwords.
    • Klik op Ga in de menubalk, selecteer Programma's en dubbelklik op het symbool Avast Passwords.
  2. Zorg ervoor dat het venster van Avast Passwords actief is, klik op Help in de menubalk en selecteer Verwijder...
  3. Klik op Ja.
Als u Ook mijn wachtwoorden en bijbehorende gegevens verwijderen inschakelt, gaan gegevens definitief verloren als Avast Passwords niet is gesynchroniseerd met een ander apparaat.
  1. Gebruik als daarom wordt gevraagd uw Touch ID of voer de gebruikersnaam en het wachtwoord met beheerdersrechten in en klik op OK.

Avast Passwords is nu verwijderd van uw Mac.

Als u Avast Passwords opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Ga als volgt te werk om Avast Passwords te verwijderen van een Android-apparaat:

Verwijderen via de Android-instellingen

Deze stappen kunnen iets verschillen afhankelijk van het model van uw apparaat, de Android-versie en de aanpassingen door de leverancier.
  1. Open het gedeelte Instellingen op uw apparaat en ga naar Apps.
  2. Selecteer Avast Passwords.
  3. Tik op Verwijderen.
  4. Tik op OK om de verwijdering te bevestigen.

Avast Passwords wordt nu verwijderd van uw Android-apparaat.

Verwijderen via Google Play

1. Tik op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram Google Play Store om de winkel te openen.
  2. Zoek naar Avast Passwords en tik op Verwijderen.
  3. Tik ter bevestiging op OK wanneer dat wordt gevraagd.

Avast Passwords wordt nu verwijderd van uw Android-apparaat.

Ga als volgt te werk om Avast Passwords uit iOS te verwijderen:

1. Houd het symbool Wachtwoorden ingedrukt op het hoofdscherm van uw apparaat.
  2. Tik op het kruisje ( x ) dat linksboven in het symbool verschijnt.
  3. Selecteer Verwijder om het verwijderen te bevestigen.

Avast Passwords wordt nu verwijderd van uw iOS-apparaat.

• Avast Passwords 20.x voor Windows
  • Avast Passwords 2.x voor Mac
  • Avast Passwords 1.x voor Android
  • Avast Passwords 1.x voor iOS

• Avast Premium Security 20.x voor Windows

• Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger

• Apple iOS 10.3 of hoger