Avast BreachGuard verwijderen

Ga als volgt te werk om Avast BreachGuard te verwijderen uit uw versie van Windows:

Windows 10

1. Klik met de rechtermuisknop op de knop  Start van Windows en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  2. Controleer of Apps en onderdelen is geselecteerd in het linkerdeelvenster, klik op Avast BreachGuard en selecteer Verwijderen.
  3. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  4. Klik op Verwijderen wanneer BreachGuard installeren verschijnt.
  5. Klik op Verwijderen.
  6. Wanneer het verwijderen voltooid is, klikt u op Gereed.

Avast BreachGuard is nu verwijderd van uw computer.

Raadpleeg het volgende artikel als u Avast BreachGuard opnieuw moet installeren:

Wanneer u Avast BreachGuard van uw computer verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een Avast-abonnement:

Windows 8

1. Druk op het toetsenbord tegelijkertijd op de toets Win en de toets X en selecteer vervolgens Programma's en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  2. Klik met de rechtermuisknop op Avast BreachGuard en selecteer Verwijderen/wijzigen in de vervolgkeuzelijst.
  3. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  4. Klik op Verwijderen wanneer BreachGuard installeren verschijnt.
  5. Klik op Verwijderen.
  6. Wanneer het verwijderen voltooid is, klikt u op Gereed.

Avast BreachGuard is nu verwijderd van uw computer.

Raadpleeg het volgende artikel als u Avast BreachGuard opnieuw moet installeren:

Wanneer u Avast BreachGuard van uw computer verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een Avast-abonnement:

Windows 7

1. Klik op de knop  Start van Windows en selecteer Configuratiescherm.
  2. Klik onder Programma's op Een programma verwijderen als u de standaardweergave met categorieën gebruikt, ... of klik op Programma's en onderdelen als u de weergave met grote of kleine pictogrammen gebruikt.
  3. Klik met de rechtermuisknop op Avast BreachGuard en selecteer Verwijderen/wijzigen in de vervolgkeuzelijst.
  4. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  5. Klik op Verwijderen wanneer BreachGuard installeren verschijnt.
  6. Klik op Verwijderen.
  7. Wanneer het verwijderen voltooid is, klikt u op Gereed.

Avast BreachGuard is nu verwijderd van uw computer.

Raadpleeg het volgende artikel als u Avast BreachGuard opnieuw moet installeren:

Wanneer u Avast BreachGuard van uw computer verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een Avast-abonnement:

Voer de volgende stappen uit om Avast BreachGuard van uw Mac te verwijderen:

1. Controleer of Avast BreachGuard niet actief is. Als de toepassing actief is, klikt u op het pictogram Avast BreachGuard in de menubalk van Apple en selecteert u Sluit Avast BreachGuard.
  2. Klik in de menubalk van Apple op GaProgramma's.
  3. Klik met de rechtermuisknop (Control + klik) op het symbool Avast BreachGuard en selecteer Verplaats naar prullenmand.
  4. Zodra Avast BreachGuard naar de prullenmand is verplaatst, klikt u met de rechtermuisknop (Control + klik) op het symbool Prullenmand in het Dock en selecteert u Leeg prullenmand.

Avast BreachGuard is nu verwijderd van uw Mac.

Raadpleeg het volgende artikel als u Avast BreachGuard opnieuw moet installeren:

Wanneer u Avast BreachGuard van uw Mac verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een Avast-abonnement:
  • Avast BreachGuard 21.x voor Windows
  • Avast BreachGuard 1.x voor Mac