Avast Driver Updater installeren

Voordat u Avast Driver Updater installeert, controleert u of u bent aangemeld bij Windows als gebruiker met beheerdersbevoegdheden, of er geen andere programma's worden uitgevoerd in Windows en of uw antivirussoftware tijdelijk is uitgeschakeld (raadpleeg daarvoor de instructies in de documentatie van de leverancier).

• Windows 10 met uitzondering van Mobile en IoT Core Edition (32- of 64-bits); Windows 8/8.1 met uitzondering van RT en Starter Edition (32- of 64-bits); Windows 7 SP1 of nieuwer, elke editie (32- of 64-bits); Windows Vista SP2 of nieuwer, met uitzondering van Starter Edition (32- of 64-bits); Windows XP SP3, elke editie (32-bits)
  • Internet Explorer 6 of een nieuwere, compatibele browser
  • Volledig Windows-compatibele computer met Intel Pentium 4/AMD Athlon 64-processor of nieuwer (moet SSE2 ondersteunen)
  • 256 MB RAM-geheugen of meer
  • 400 MB vrije ruimte op de harde schijf
  • U hebt een internetverbinding nodig om het programma te downloaden, te activeren en te gebruiken.
  • Een standaardschermresolutie van bij voorkeur minimaal 1024 x 600 pixels wordt aanbevolen.

Avast Driver Updater installeren

Voer deze stappen uit om Avast Driver Updater te activeren:

1. Download het installatieprogramma voor Avast Driver Updater door te klikken op Avast Driver Updater downloaden en sla het bestand op op een bekende plaats op uw pc (bijvoorbeeld op het bureaublad van Windows).
    U kunt Avast Driver Updater ook downloaden en installeren via de nieuwste versie van Avast Antivirus: ga naar PrestatiesDriver Updater en klik op Nu installeren. In het volgende artikel vindt u instructies voor het installeren van Avast Antivirus:
  2. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade installatiebestand en selecteer Als administrator uitvoeren in het contextmenu.
  3. Wanneer u in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om machtigingen wordt gevraagd, klikt u op Ja.
  4. Lees de algemene voorwaarden in het installatievenster van Avast Driver Updater en klik op Accepteren.
  5. Klik op Voltooien.

Activeer Avast Driver Updater door de stappen in het volgende artikel uit te voeren:

• Avast Driver Updater 2.x