De pincode van Avast voor Anti-Theft opnieuw instellen in Avast Mobile Security

Er zijn drie manieren waarop u de Avast pincode kunt aanpassen voor Anti-Theft:

• In Avast Mobile Security kunt u de pincode rechtstreeks wijzigen tijdens de verificatie met behulp van de aanmeldingsgegevens van uw Google-account.
  • Via uw Avast-account kunt u de pincode op afstand wijzigen op elk apparaat met behulp van een webbrowser.
  • In Avast Mobile Security kunt u de pincode wijzigen op een vergrendeld apparaat via het vergrendelingsvenster met behulp van de aanmeldingsgegevens van uw Google-account.

De pincode van Avast wijzigen

De pincode van Avast wijzigen vanaf een apparaat dat is vergrendeld:

De pincode van Avast wijzigen in de app Avast Mobile Security via uw Google-account:

1. Open het vergrendelingsscherm door te tikken op een knop of pictogram op uw vergrendelde apparaat.
  2. Tik op Pincode opnieuw instellen.
  3. Tik op het hoofdscherm van de interface van Avast Mobile Security op MenuAnti-Theft.
  4. Wanneer u wordt gevraagd om uw huidige pincode in te voeren, tikt u op het pictogram Menu (drie puntjes) en selecteert u Pincode opnieuw instellen.
  5. U wordt omgeleid naar de aanmeldingspagina van uw Google-account. Tik op Volgende om uw e-mailadres te bevestigen.
  6. Typ het wachtwoord voor uw Google-account en tik op Volgende.
  7. Typ uw nieuwe pincode en typ deze opnieuw om de wijzigingen te bevestigen.

De pincode van Avast wijzigen via uw Avast-account:

1. Meld u aan bij uw Avast-account en selecteer uw apparaat.
  2. Ga naar Instellingen.
  3. Selecteer het tabblad Anti-Theft.
  4. Voer uw nieuwe pincode twee keer in en bevestig de wijzigingen door te klikken op Opslaan.

Uw nieuwe pincode van Avast is ingesteld.

• Avast Anti-Theft voor Android
  • Avast Mobile Security 6.x
  • Google Android 4.1 (Jelly Bean, API 16) of hoger