Het probleem oplossen waardoor Avast AntiTrack Premium geen traceringsactiviteit kan detecteren

Avast AntiTrack Premium is een privacytoepassing die is ontworpen om uw identiteit te beschermen tegen de nieuwste onlinetraceringstechnieken.

Heel soms kan het voorkomen dat Avast AntiTrack Premium traceringspogingen niet detecteert en blokkeert. In geval is het raadzaam Avast AntiTrack Premium volledig te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren aan de hand van de instructies in dit artikel.

Controleer voordat u onderstaande instructies uitvoert of u de nieuwste versie van uw browser hebt geïnstalleerd: Als Avast AntiTrack Premium na het bijwerken van de browser traceringspogingen nog steeds niet detecteert en blokkeert, voert u onderstaande stappen uit.

Instructies

1. Klik op onderstaande knop om het installatiebestand van Avast AntiTrack Premium te downloaden en sla het op een bekende locatie op op uw computer (standaard worden alle bestanden opgeslagen in de map Downloads). Avast AntiTrack Premium downloaden
  2. Klik met de rechtermuisknop op het gedownloade installatiebestand en selecteer Als administrator uitvoeren.
  3. Als in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om machtigingen wordt gevraagd, klikt u op Ja (of Doorgaan in oudere versies van Windows).
  4. Klik op OK om het verwijderen te bevestigen.
  5. Klik op De-installeren.
  6. Klik op Ja.
  7. Klik op VERWIJDEREN.
  8. Klik op Sluiten.
  9. Klik op Annuleren om te voorkomen dat Avast AntiTrack Premium onmiddellijk opnieuw wordt geïnstalleerd.
  10. Voordat u Avast AntiTrack Premium opnieuw installeert, voert u onderstaande stappen uit om ervoor te zorgen dat alle programmaonderdelen van uw computer worden verwijderd:
    • Controleer of verborgen bestanden en mappen worden weergegeven op uw computer. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
    • Open Verkenner en typ C:\Program Files (x86)\AVAST Software\ op de adresbalk.
    • Als u de map AvastAntiTrackPremium ziet op deze locatie, verwijdert u deze door met de rechtermuisknop op de mapnaam te klikken en Verwijderen te kiezen in het contextmenu.
    • Typ C:\Users\uw_gebruikersnaam\AppData\Local\ op de adresbalk van Verkenner.
      "uw_gebruikersnaam" is uw Windows-gebruikersnaam. U vindt deze door Taakbeheer te openen en het tabblad Gebruikers te selecteren.
    • Als u de map AvastAntiTrackPremium ziet op deze locatie, verwijdert u deze door met de rechtermuisknop op de mapnaam te klikken en Verwijderen te kiezen in het contextmenu.
  11. Start de pc opnieuw.
  12. Installeer Avast AntiTrack Premium opnieuw aan de hand van de stappen in dit artikel:
  • Avast AntiTrack Premium 1.x