Avast Passwords installeren in Windows

In Windows kan Avast Passwords worden geïnstalleerd als onderdeel van Avast Antivirus. Volg de instructies in het relevante artikel hieronder om Avast Passwords te installeren (via de door u gekozen versie van Avast Antivirus):

De volgende betaalde functies zijn beschikbaar in de betaalde versie van Avast Passwords:
  • One Touch Login
  • Wachtwoordbewaking
U kunt de betaalde versie van Avast Passwords aanschaffen in de Avast Store. Raadpleeg onderstaand artikel voor instructies voor het activeren van een betaalde licentie voor Avast Passwords:
  • Avast Passwords 1.x voor Windows

• Avast Premium Security 19.x
  • Avast Free Antivirus 19.x
  • Avast Omni 1.x
  • Avast Premier 19.x
  • Avast Internet Security 19.x
  • Avast Pro Antivirus 19.x
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1, 32-/64-bits
  • Microsoft Windows Vista Home Basic / Home Premium / Business / Enterprise / Ultimate – Service Pack 2, 32-/64-bits
  • Microsoft Windows XP Home / Professional / Media Center Edition – Service Pack 3, 32-bits