Avast Antivirus met een wachtwoord beschermen

U kunt een wachtwoord instellen voor Avast Antivirus om verschillende onderdelen van de toepassing te beschermen. U hebt al een wachtwoord ingesteld, maar bent het vergeten? Raadpleeg dan het volgende artikel:

Dit wachtwoord houdt geen verband met het wachtwoord voor het Avast-account of het hoofdwachtwoord voor de functie Avast Passwords.

Avast Antivirus met een wachtwoord beschermen

1. Open de gebruikersinterface van Avast Antivirus en klik op MenuInstellingen.
  2. Selecteer het tabblad Algemeen en klik op WachtwoordNieuw wachtwoord instellen.
  3. Vul het wachtwoord in, bevestig het en klik op Nieuw wachtwoord instellen.
  4. Selecteer een van de volgende opties:
    • Wachtwoord vereisen om Avast en instellingen te openen: schakel wachtwoordbescherming in voor het openen van Avast Antivirus en voor toegang tot de instellingen in Avast Antivirus.
    • Wachtwoord alleen vereisen om instellingen te openen: schakel wachtwoordbeveiliging alleen in voor toegang tot de instellingen van Avast Antivirus.

Uw wachtwoord is ingesteld. Voor toegang tot onderdelen die met een wachtwoord zijn beschermd moet u het wachtwoord invoeren en op OK, doorgaan klikken.

Om uw wachtwoord te wijzigen of verwijderen, gaat u naar MenuInstellingenAlgemeenWachtwoord en klikt u op Wachtwoord wijzigen or Wachtwoord verwijderen.
  • Avast Omni 1.x
  • Avast Premier 20.x
  • Avast Internet Security 20.x