Programmaonderdelen van Avast Antivirus toevoegen of verwijderen

In Avast Antivirus dragen diverse onderdelen een steentje bij aan de algehele bescherming van uw pc. Bepaalde onderdelen worden standaard geïnstalleerd, andere onderdelen kunt u toevoegen tijdens de aangepaste installatie. U kunt onderdelen ook handmatig toevoegen of verwijderen na de installatie. Het is echter niet raadzaam onderdelen te verwijderen, behalve als dat nodig is om een problee te verhelpen.

Onderdelen toevoegen of verwijderen

Raadpleeg de gif-animatie of de stappen hieronder om in Avast Antivirus een onderdeel te verwijderen:

1. Open Avast Antivirus en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenProbleemoplossingOnderdelen toevoegen/wijzigen.
  3. Schakel het selectievakje naast de onderdelen die u wilt toevoegen in of schakel het selectievakje naast de te verwijderen onderdelen uit. Klik vervolgens op Wijzigen.
  4. Klik op Ja om de wijzigingen te bevestigen.
  5. Klik wanneer u daarom wordt gevraagd op Computer opnieuw starten om uw computer meteen opnieuw op te starten. Als u niet wordt gevraagd uw computer opnieuw op te starten, klikt u op Gereed.

Na het opnieuw opstarten worden de onderdelen van Avast Antivirus bijgewerkt.

• Avast Omni 21.x voor Windows
  • Avast Premium Security 21.x voor Windows
  • Avast Free Antivirus 21.x voor Windows
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1 met Convenient Rollup Update, 32 / 64-bit