Avast AntiTrack verwijderen

Ga als volgt te werk om Avast AntiTrack Premium te verwijderen uit uw versie van Windows:

Windows 10

1. Klik met de rechtermuisknop op de knop  Start van Windows en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  2. Controleer of Apps en onderdelen is geselecteerd in het linkerdeelvenster, klik op Avast AntiTrack en selecteer Verwijderen.
  3. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  4. Wanneer het venster Avast AntiTrack verwijderen verschijnt, klikt u op OK om het verwijderen te bevestigen.
  5. Klik op Verwijderen.
  6. Wacht totdat Avast AntiTrack van uw pc is verwijderd.
  7. Wanneer het verwijderd is, klikt u op Sluiten.

Avast AntiTrack is nu verwijderd van uw pc.

Als u Avast AntiTrack opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast AntiTrack van uw pc verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een Avast-abonnement:

Windows 8

1. Druk op het toetsenbord tegelijkertijd op de toets Win en de toets X en selecteer vervolgens Programma's en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  2. Klik met de rechtermuisknop op Avast AntiTrack, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  3. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  4. Wanneer het venster Avast AntiTrack verwijderen verschijnt, klikt u op OK om het verwijderen te bevestigen.
  5. Klik op Verwijderen.
  6. Wacht totdat Avast AntiTrack van uw pc is verwijderd.
  7. Wanneer het verwijderd is, klikt u op Sluiten.

Avast AntiTrack is nu verwijderd van uw pc.

Als u Avast AntiTrack opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast AntiTrack van uw pc verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een Avast-abonnement:

Windows 7

1. Klik op de knop  Start van Windows en selecteer Configuratiescherm.
  2. Klik onder Programma's op Een programma verwijderen als u de standaardweergave met categorieën gebruikt, ... of klik op Programma's en onderdelen als u de weergave met grote of kleine pictogrammen gebruikt.
  3. Klik met de rechtermuisknop op Avast AntiTrack, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  4. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om toestemming wordt gevraagd.
  5. Wanneer het venster Avast AntiTrack verwijderen verschijnt, klikt u op OK om het verwijderen te bevestigen.
  6. Klik op Verwijderen.
  7. Wacht totdat Avast AntiTrack van uw pc is verwijderd.
  8. Wanneer het verwijderd is, klikt u op Sluiten.

Avast AntiTrack is nu verwijderd van uw pc.

Als u Avast AntiTrack opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast AntiTrack van uw pc verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een Avast-abonnement:
Als u Avast AntiTrack naar de Prullenmand sleept, wordt de toepassing daarmee niet verwijderd.

U kunt Avast AntiTrack van uw Mac verwijderen via de menubalk van Apple. Voer de volgende stappen uit:

Verwijderen via de menubalk van Apple

1. Klik in de menubalk op GaProgramma's en dubbelklik op het pictogram Avast AntiTrack om het programma te openen.
  2. Zorg ervoor dat het scherm van Avast AntiTrack actief is en klik links in de menubalk op Avast AntiTrackVerwijder....
  3. Klik op Verwijderen.
  4. Gebruik als daarom wordt gevraagd uw Touch ID of voer de gebruikersnaam en het wachtwoord met beheerdersrechten in en klik op OK.

Avast AntiTrack is nu verwijderd van uw Mac.

Als u Avast AntiTrack opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast AntiTrack van uw Mac verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een Avast-abonnement:

Ga als volgt te werk om Avast AntiTrack te verwijderen van een Android-apparaat:

1. Verwijderen via Google Play Store
  2. Verwijderen via de apparaatinstellingen

Verwijderen via Google Play Store

1. Tik op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram Play Store om Google Play Store te openen.
  2. Typ Avast AntiTrack in de zoekbalk en selecteer de relevante optie in de zoekresultaten.
  3. Tik op Verwijderen en vervolgens nogmaals op Verwijderen om het verwijderen te bevestigen.

Avast AntiTrack wordt nu van uw apparaat verwijderd.

Als u Avast AntiTrack opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast AntiTrack van uw apparaat verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een Avast-abonnement:

Verwijderen via de apparaatinstellingen

Deze stappen kunnen iets verschillen afhankelijk van het model van uw apparaat, de Android-versie en de aanpassingen door de leverancier.
  1. Open het gedeelte Instellingen op uw apparaat en ga naar Apps.
  2. Selecteer Avast AntiTrack.
  3. Tik op Verwijderen en tik vervolgens op OK om het verwijderen te bevestigen.

Avast AntiTrack wordt nu van uw apparaat verwijderd.

Als u Avast AntiTrack opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast AntiTrack van uw apparaat verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een Avast-abonnement:
  • Avast AntiTrack 1.x voor Windows
  • Avast AntiTrack 1.x voor Mac
  • Avast AntiTrack 1.x voor Android
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1, 32-/64-bits

• Apple macOS 11.x (Big Sur)
  • Apple macOS 10.15.x (Catalina)
  • Apple macOS 10.14.x (Mojave)
  • Apple macOS 10.13.x (High Sierra)
  • Apple macOS 10.12.x (Sierra)
  • Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)

• Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) – Android 10 (API 29)