Avast AntiTrack verwijderen

Raadpleeg onderstaande instructies voor het verwijderen van Avast AntiTrack van uw Windows-pc of Mac.

Windows

1. Meld u bij Windows aan als een gebruiker met beheerdersrechten en controleer of er geen andere toepassing of antivirusprogramma wordt uitgevoerd op uw pc.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de  Startknop van Windows en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  3. Controleer of Apps en onderdelen is geselecteerd in het linkerdeelvenster, klik op Avast AntiTrack en selecteer Verwijderen.
  4. Druk tegelijkertijd op de toets  Win en de toets X en selecteer vervolgens Programma's en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  5. Klik met de rechtermuisknop op Avast AntiTrack, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  6. Klik op de  Startknop van Windows en selecteer Configuratiescherm.
  7. Klik onder Programma's op Een programma verwijderen als u de standaardweergave met categorieën gebruikt, ... of klik op Programma's en onderdelen als u de weergave met grote of kleine pictogrammen gebruikt.
  8. Klik met de rechtermuisknop op Avast AntiTrack, en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  9. Klik op Ja wanneer in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om machtigingen wordt gevraagd.
  10. Wanneer het venster Avast AntiTrack verwijderen verschijnt, klikt u op OK om het verwijderen te bevestigen.
  11. Klik op Verwijderen.
  12. Wacht totdat Avast AntiTrack van uw computer is verwijderd.
  13. Wanneer het verwijderen voltooid is, klikt u op Sluiten.

Avast AntiTrack is nu verwijderd van uw computer. Raadpleeg het volgende artikel als u Avast AntiTrack opnieuw wilt installeren:

Mac

Als u het symbool van AntiTrack naar de Prullenmand sleept, wordt het programma daarmee niet verwijderd.
  1. Klik op het menubalksymbool van Avast AntiTrack en selecteer Toon Avast AntiTrack.
  2. Controleer of het venster van Avast AntiTrack actief is en klik linksboven op het scherm op Avast AntiTrack in de menubalk van Avast, en selecteer Verwijder.
  3. Klik op Verwijder.
  4. Gebruik als u daarom wordt gevraagd uw Touch ID of voer de gebruikersnaam en het wachtwoord met beheerdersrechten in en klik op OK om toestemming te geven voor het verwijderen.
  5. Klik op OK.

Avast AntiTrack is nu verwijderd van uw Mac. Raadpleeg het volgende artikel als u Avast AntiTrack opnieuw wilt installeren:

• Avast AntiTrack 1.x voor Windows
  • Avast AntiTrack 1.x voor Mac