Avast SecureLine VPN koppelen

Met een abonnement op Avast SecureLine VPN (meerdere apparaten) kunt u het product op maximaal 5 apparaten installeren en activeren. Als u Avast SecureLine VPN hebt geactiveerd op uw eerste apparaat kunt u apparaten koppelen om het product op extra apparaten te activeren (waaronder op Android TV).

Voordat u apparaten kunt koppelen, moet u Avast SecureLine VPN eerst activeren op minstens één apparaat via uw Avast-account of een activeringscode. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

Een koppelingscode genereren

Raadpleeg de volgende informatie hieronder voor het nieuwe apparaat dat u wilt activeren:

1. Zorg ervoor dat de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN op uw Android TV is geïnstalleerd en geactiveerd.
  2. Open Avast SecureLine VPN op uw Android TV en selecteer Al gekocht?.
  3. Selecteer Beginnen met koppelen en genereer een 6-cijferige koppelingscode.
  4. Volg hieronder de instructies om uw 6-cijferige koppelingscode in te voeren op een desktop of mobiel apparaat waarop Avast SecureLine VPN al actief is.
  1. Zorg ervoor dat de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN op uw pc is geïnstalleerd en geactiveerd. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Dubbelklik op het pictogram van Avast SecureLine VPN op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen.
  3. Ga naar MenuMijn abonnementen.
  4. Selecteer Apparaten koppelen.
  5. Selecteer Beginnen met koppelen en genereer een 6-cijferige koppelingscode.
  6. Volg hieronder de instructies om uw 6-cijferige koppelingscode in te voeren op nog een desktop of mobiel apparaat waarop Avast SecureLine VPN al actief is.
  1. Zorg ervoor dat de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN op uw Mac is geïnstalleerd en geactiveerd. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Klik in de menubalk op GaProgramma's en dubbelklik op het symbool Avast SecureLine VPN om de toepassing te openen.
  3. Ga naar MenuAbonnement.
  4. Selecteer Apparaten koppelen.
  5. Selecteer Beginnen met koppelen en genereer een 6-cijferige koppelingscode.
  6. Volg hieronder de instructies om uw 6-cijferige koppelingscode in te voeren op nog een desktop of mobiel apparaat waarop Avast SecureLine VPN al actief is.
  1. Zorg ervoor dat de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN op uw Android-apparaat is geïnstalleerd. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Tik op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram Avast SecureLine VPN om de app te openen.
  3. Tik op het pictogram (drie punten) ▸ Al gekocht?.
  4. Selecteer Apparaten koppelen.
  5. Selecteer Beginnen met koppelen en genereer een 6-cijferige koppelingscode.
  6. Volg hieronder de instructies om uw 6-cijferige koppelingscode in te voeren op nog een mobiel apparaat of desktop waarop Avast SecureLine VPN al actief is.
  1. Zorg ervoor dat de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN op uw iOS-apparaat is geïnstalleerd. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:
  2. Tik op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram Avast SecureLine VPN om de app te openen.
  3. Tik op Al gekocht?.
  4. Selecteer Apparaten koppelen.
  5. Selecteer Beginnen met koppelen en genereer een 6-cijferige koppelingscode.
  6. Volg hieronder de instructies om uw 6-cijferige koppelingscode in te voeren op nog een mobiel apparaat of desktop waarop Avast SecureLine VPN al actief is.

Voer uw koppelingscode in

Na het genereren van een koppelingscode op het nieuwe apparaat, voert u deze code in op een ander mobiel apparaat of desktop waarop Avast SecureLine VPN al actief is. Raadpleeg hieronder het toepasselijke gedeelte voor het eerder geactiveerde apparaat:

1. Dubbelklik op het pictogram van Avast SecureLine VPN op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen.
  2. Klik in de menubalk op GaProgramma's en dubbelklik op het symbool Avast SecureLine VPN om de toepassing te openen.
  3. Tik op het beginscherm van uw Android-apparaat op het pictogram Avast SecureLine VPN om de app te openen.
  4. Tik op het beginscherm van uw iOS-apparaat op het pictogram Avast SecureLine VPN om de app te openen.
  5. Ga naar MenuInstellingen.
  6. Ga naar Voorkeuren (het pictogram in de vorm van een tandwiel).
  7. Selecteer Apparaten koppelenActiveer nieuw apparaat.
  8. Ga naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwiel) ▸ Apparaten koppelenNieuw apparaat koppelen.
  9. Voer de 6-cijferige koppelingscode in die u hebt gegenereerd op het nieuwe apparaat en klik op Doorgaan.
  10. Voer de 6-cijferige koppelingscode in die u hebt gegenereerd op het nieuwe apparaat en tik op Doorgaan.
  11. Klik op Oké.
    Als u een foutmelding te zien krijgt, raadpleegt u de tips voor het oplossen van problemen in dit artikel.
  12. Tik op Oké.
    Als u een foutmelding te zien krijgt, raadpleegt u de tips voor het oplossen van problemen in dit artikel.
  13. Selecteer Koppelen gereed op het nieuwe apparaat. Als u over meerdere abonnementen beschikt, kunt u ook het abonnement selecteren dat u wilt gebruiken op dit apparaat.

Uw abonnement op Avast SecureLine VPN is nu actief op het nieuwe apparaat.

Koppelproblemen oplossen

Doe het volgende als u problemen met het koppelen ondervindt:

1. Controleer of u de koppelingscode goed hebt ingevoerd.
De koppelingscode wordt om de 15 minuten vernieuwd.
  1. Controleer of u een abonnement voor meerdere apparaten hebt op Avast SecureLine VPN. U kunt dat nakijken in het AVG-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u tijdens de aankoop van abonnement hebt gebruikt of in een e-mailbericht met bestelbevestiging.
  2. Zorg ervoor dat uw abonnement op Avast SecureLine VPN al actief is op minstens één apparaat voordat u aanvullende apparaten gaat koppelen. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide activeringsinstructies:
  3. In de volgende versies van Avast SecureLine VPN is de functie aanwezig om apparaten te koppelen:
    • Windows: versie 5.8.5262 en later
    • Mac: versie 4.2.1 en later
    • Android: versie 6.12.13501 en later
    • iOS: versie 6.5.0 en later
    Voordat u apparaten gaat koppelen, is het raadzaam om te controleren of de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN is geïnstalleerd op beide apparaten (het eerder geactiveerde apparaat en het nieuwe apparaat).
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor Windows
  • Avast SecureLine VPN 4.x voor Mac
  • Avast SecureLine VPN 6.x voor Android
  • Avast SecureLine VPN 6.x voor iOS

• Apple macOS 10.12.x (Sierra)

• Google Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of nieuwer

• Apple iOS 12.x of nieuwer