Avast Free Antivirus upgraden naar een proefversie van Avast Internet Security

Terwijl u Avast Free Antivirus gebruikt, kan het gebeuren dat u het aanbod krijgt om Avast Internet Security gratis uit te proberen. Als u op dit aanbod ingaat, wordt het programma voor een proefperiode van 20 dagen gratis opgewaardeerd tot de nieuwste versie van Avast Internet Security. U kunt altijd terugkeren naar Avast Free Antivirus, of als u een betaalde versie van Avast Antivirus wilt blijven gebruiken, een licentiebestand kopen en invoegen.

Een upgrade uitvoeren naar de nieuwste versie van Avast Internet Security

Er kan in Avast Free Antivirus een pop-upbericht worden weergegeven waarin u een gratis proefversie van Avast Internet Security wordt aangeboden.

1. U neemt het aanbod aan door op Gratis proefversie proberen te klikken.
  2. Het programma wordt automatisch opgewaardeerd tot de nieuwste versie van Avast Internet Security.
  3. Klik op Opnieuw starten.
  4. Klik op InstellingenAbonnement om de details van uw abonnement te bekijken.
U kunt ook handmatig upgraden naar een proefversie van Avast Internet Security nadat u Avast Free Antivirus hebt geregistreerd. Lees de volgende instructies voor de uit te voeren stappen:

Terugkeren naar Avast Free Antivirus

Als u Avast Internet Security niet wilt blijven gebruiken, kunt u probleemloos terugkeren naar Avast Free Antivirus:

1. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram van Avast in het systeemvak en klik op Abonnementsgegevens.
  2. Klik op de pijl naast Andere opties. Klik vervolgens op Terugkeren naar Avast Free.
  3. Klik op Opnieuw starten om uw pc opnieuw te starten en de procedure te voltooien.
  4. Deze werkwijze geldt voor gebruikers die van de gratis proefversie van Avast Internet Security willen terugkeren naar Avast Free Antivirus. Als de betaalde versie van Avast Antivirus is verlopen, wordt het programma binnen twee weken teruggezet naar Avast Free Antivirus. U kunt handmatig terugkeren naar Avast Free Antivirus door de stappen in het volgende artikel uit te voeren: