Avast Passwords herstellen

Avast Passwords is niet meer beschikbaar als zelfstandig product. Bestaande abonnementen blijven geldig en u kunt Avast Passwords blijven gebruiken als het al is geïnstalleerd op uw apparaat. Als u Avast Passwords opnieuw moet installeren, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast.

Avast Passwords beschermt uw wachtwoorden en vertrouwelijke gegevens met één hoofdwachtwoord dat u instelt. Als u uw hoofdwachtwoord vergeet, kan niemand de opgeslagen gegevens in Avast Passwords openen of herstellen, of het hoofdwachtwoord opnieuw instellen.

In dit artikel leest u hoe u Avast Passwords herstelt. Daarbij gaan al uw opgeslagen gegevens voorgoed verloren en kunt u het programma opnieuw instellen.

Avast Passwords herstellen

1. Open Avast Antivirus en selecteer PrivacyWachtwoorden.
  2. Wanneer u wordt gevraagd uw Hoofdwachtwoord in te voeren, klikt u rechtsboven op het scherm op Instellingen.
  3. Klik op Avast Passwords opnieuw instellen en mijn gegevens verwijderen.
  4. Klik ter bevestiging op Verwijderen.
  5. Klik op Aan de slag om Avast Passwords opnieuw in te stellen.

Raadpleeg de volgende artikelen voor informatie over Avast Passwords op een pc met Avast Antivirus:

1. Ga op uw Mac naar FinderProgramma's en klik op het symbool Avast Passwords om het programma te openen.
  2. Wanneer u wordt gevraagd uw Hoofdwachtwoord in te voeren, klikt u op Avast Passwords in de menubalk en selecteert u Verwijder kluis.
  3. Klik ter bevestiging op Verwijderen.
  4. Voer wanneer u daarom wordt gevraagd uw systeembeheerderswachtwoord in en klik op OK.
  5. Klik op Nu beginnen! om Avast Passwords opnieuw in te stellen.

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over het gebruik van Avast Passwords op een Mac:

Als u Avast Passwords wilt herstellen in Android, moet u het programma verwijderen en daarna opnieuw installeren. Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het gebruik van Avast Passwords in Android:

Als u Avast Passwords in iOS wilt herstellen, moet u de app verwijderen en daarna opnieuw installeren. Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over het gebruik van Avast Passwords in iOS:

• Avast Passwords 20.x voor Windows
  • Avast Passwords 2.x voor Mac
  • Avast Passwords 1.x voor Android
  • Avast Passwords 1.x voor iOS

• Avast Premium Security 20.x voor Windows

• Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger

• Apple iOS 10.3 of hoger