Programmaonderdelen van Avast Antivirus toevoegen of verwijderen

In Avast Antivirus dragen diverse programmaonderdelen een steentje bij aan de algehele bescherming van uw pc. Bepaalde onderdelen worden standaard geïnstalleerd terwijl u andere onderdelen kunt toevoegen tijdens de geavanceerde installatie. U kunt onderdelen op elk gewenst moment handmatig installeren of verwijderen. Het is echter niet raadzaam onderdelen te verwijderen, behalve als dat nodig is voor het opsporen en oplossen van problemen.

Programmaonderdelen toevoegen of verwijderen

1. Open de gebruikersinterface van Avast en ga naar MenuInstellingen.
  2. Selecteer AlgemeenProbleemoplossingOnderdelen toevoegen/wijzigen.
  3. Schakel het selectievakje naast de onderdelen die u wilt installeren in, schakel het selectievakje naast de onderdelen die u wilt verwijderen uit en klik op Wijzigen om te bevestigen.
  4. Klik als u daarom wordt gevraagd op Computer opnieuw starten wanneer de update voltooid is.

De onderdelen van Avast worden nu bijgewerkt.

1. Meld u bij Windows aan als beheerder en controleer of er geen andere programma's worden uitgevoerd.
  2. Open de installatiewizard van Avast Antivirus.
  3. Schakel het selectievakje naast de onderdelen die u wilt installeren in, schakel het selectievakje naast de onderdelen die u wilt verwijderen uit en klik op Wijzigen om te bevestigen.
  4. Klik als u daarom wordt gevraagd op Computer opnieuw starten wanneer de update voltooid is.

De onderdelen van Avast worden nu bijgewerkt.