Avast Cleanup Premium verwijderen

Voer voor het verwijderen van Avast Cleanup Premium van uw pc de volgende stappen uit in het gedeelte dat betrekking heeft op uw programmaversie.

Instructies voor de zelfstandige versie van Avast Cleanup Premium

1. Meld u bij Windows aan als een gebruiker met beheerdersrechten en controleer of er geen andere toepassing of antivirusprogramma wordt uitgevoerd op uw computer.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de Startknop van Windows en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  3. Controleer of Apps en onderdelen is geselecteerd in het linkerdeelvenster, klik op Avast Cleanup Premium en selecteer Verwijderen.
  4. Druk tegelijkertijd op de Windows-toets en de X-toets, en selecteer vervolgens Programma's en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  5. Klik met de rechtermuisknop op Avast Cleanup Premium en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  6. Klik op de Startknop van Windows en selecteer Configuratiescherm.
  7. Klik onder Programma's op Een programma verwijderen als u de standaardweergave met categorieën gebruikt, ... of klik op Programma's en onderdelen als u de weergave met grote of kleine pictogrammen gebruikt.
  8. Klik met de rechtermuisknop op Avast Cleanup Premium en selecteer Verwijderen in de vervolgkeuzelijst.
  9. Als in het dialoogvenster Gebruikersaccountbeheer om machtigingen wordt gevraagd, klikt u op Ja.
  10. Wanneer het venster Avast Cleanup Premium verwijderen verschijnt, klikt u op Ja om het verwijderen te bevestigen.
  11. Wacht totdat Avast Cleanup Premium van uw computer is verwijderd.
  12. Wanneer het verwijderen voltooid is, klikt u op OK.

Avast Cleanup Premium wordt nu verwijderd van uw computer. Als u Avast Cleanup Premium opnieuw wilt installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

• Avast Cleanup Premium 19.x