Jak zapnout Avast Sync
Funkce Avast Sync je nyní na aktuálním zařízení povolená.
Chcete-li do synchronizační skupiny přidat další zařízení, podle pokynů uvedených výše se na novém zařízení přihlaste k prohlížeči Avast Secure Browser stejným účtem Avast.
Správa nastavení
Jak změnit nastavení synchronizace v prohlížeči Avast Secure Browser:
- Otevřete Avast Secure Browser a klikněte na ikonu Účet napravo od adresního řádku.

- Vedle Synchronizace je zapnutá klikněte na
⋮ Možnosti (tři tečky) ▸ Nastavení. 
- K dispozici máte následující možnosti:
- Odhlásit se: Umožňuje vám odhlásit se z aktuálního účtu Avast a vypnout synchronizaci na aktuálním zařízení. Z aktuálního zařízení nebudou odebrána žádná data, ale následně vytvořené záložky a historie prohlížení se s vašimi ostatními zařízeními nebudou synchronizovat.
- Můj účet Avast: Otevře účet Avast v novém prohlížeči.
- Správa synchronizace: Chcete-li změnit, která data se synchronizují na tomto zařízení, ujistěte se, že je vybrána možnost Přizpůsobit synchronizaci, a poté klikněte na zelený posuvník (Zapnuto) vedle příslušného typu dat, aby se změnil na šedý (Vypnuto).
- Resetovat synchronizaci: Odhlásí vás ze všech synchronizovaných zařízení a odstraní vaše synchronizovaná data ze serverů Avastu.
- Možnosti šifrování: Umožňuje vám přesně určit, jak jsou vaše šifrovaná data chráněna. Zvolte preferovaný postup:
- Chránit synchronizovaná data koncovým šifrováním pomocí uživatelského jména a hesla k účtu Avast: Vaše přihlašovací údaje jsou uloženy místně na zařízení a v datovém centru Avastu. To znamená, že pokud změníte heslo ke svému účtu Avast, zašifrovaná data vám zůstanou. Váš šifrovací klíč je uložený v chráněném trezoru v datovém centru Avastu a Avast k němu nemá přístup.
- Zašifrovat synchronizovaná data vlastním heslem pro synchronizaci: Heslo je uložené pouze místně v zařízení. V datovém centru Avastu ho neuchováváme. To znamená, že pokud ho zapomenete, Avast ho nedokáže resetovat. Pokaždé, když do synchronizační skupiny přidáte nové zařízení, musíte toto heslo zadat.

Další doporučení
Další informace o používání aplikace Avast Secure Browser najdete v následujících článcích:
Jak zapnout Avast Sync
Funkce Avast Sync je nyní na aktuálním zařízení povolená.
Chcete-li do synchronizační skupiny přidat další zařízení, podle pokynů uvedených výše se na novém zařízení přihlaste k prohlížeči Avast Secure Browser stejným účtem Avast.
Správa nastavení
Jak změnit nastavení synchronizace v prohlížeči Avast Secure Browser:
- Otevřete Avast Secure Browser a klikněte na ikonu Účet napravo od adresního řádku.

- Vedle Synchronizace je zapnutá klikněte na
⋮ Možnosti (tři tečky) ▸ Nastavení. 
- K dispozici máte následující možnosti:
- Odhlásit se: Umožňuje vám odhlásit se z aktuálního účtu Avast a vypnout synchronizaci na aktuálním zařízení. Z aktuálního zařízení nebudou odebrána žádná data, ale následně vytvořené záložky a historie prohlížení se s vašimi ostatními zařízeními nebudou synchronizovat.
- Můj účet Avast: Otevře účet Avast v novém prohlížeči.
- Správa synchronizace: Chcete-li změnit, která data se synchronizují na tomto zařízení, ujistěte se, že je vybrána možnost Přizpůsobit synchronizaci, a poté klikněte na zelený posuvník (Zapnuto) vedle příslušného typu dat, aby se změnil na šedý (Vypnuto).
- Resetovat synchronizaci: Odhlásí vás ze všech synchronizovaných zařízení a odstraní vaše synchronizovaná data ze serverů Avastu.
- Možnosti šifrování: Umožňuje vám přesně určit, jak jsou vaše šifrovaná data chráněna. Zvolte preferovaný postup:
- Chránit synchronizovaná data koncovým šifrováním pomocí uživatelského jména a hesla k účtu Avast: Vaše přihlašovací údaje jsou uloženy místně na zařízení a v datovém centru Avastu. To znamená, že pokud změníte heslo ke svému účtu Avast, zašifrovaná data vám zůstanou. Váš šifrovací klíč je uložený v chráněném trezoru v datovém centru Avastu a Avast k němu nemá přístup.
- Zašifrovat synchronizovaná data vlastním heslem pro synchronizaci: Heslo je uložené pouze místně v zařízení. V datovém centru Avastu ho neuchováváme. To znamená, že pokud ho zapomenete, Avast ho nedokáže resetovat. Pokaždé, když do synchronizační skupiny přidáte nové zařízení, musíte toto heslo zadat.

Další doporučení
Další informace o používání aplikace Avast Secure Browser najdete v následujících článcích:
Jak zapnout Avast Sync
Funkce Avast Sync je nyní na aktuálním zařízení povolená.
Chcete-li do synchronizační skupiny přidat další zařízení, podle pokynů uvedených výše se na novém zařízení přihlaste k prohlížeči Avast Secure Browser stejným účtem Avast.
Správa nastavení
Jak změnit nastavení synchronizace v prohlížeči Avast Secure Browser:
- Otevřete Avast Secure Browser a klikněte na ikonu Účet napravo od adresního řádku.

- Vedle Synchronizace je zapnutá klikněte na
⋮ Možnosti (tři tečky) ▸ Nastavení. 
- K dispozici máte následující možnosti:
- Odhlásit se: Umožňuje vám odhlásit se z aktuálního účtu Avast a vypnout synchronizaci na aktuálním zařízení. Z aktuálního zařízení nebudou odebrána žádná data, ale následně vytvořené záložky a historie prohlížení se s vašimi ostatními zařízeními nebudou synchronizovat.
- Můj účet Avast: Otevře účet Avast v novém prohlížeči.
- Správa synchronizace: Chcete-li změnit, která data se synchronizují na tomto zařízení, ujistěte se, že je vybrána možnost Přizpůsobit synchronizaci, a poté klikněte na zelený posuvník (Zapnuto) vedle příslušného typu dat, aby se změnil na šedý (Vypnuto).
- Resetovat synchronizaci: Odhlásí vás ze všech synchronizovaných zařízení a odstraní vaše synchronizovaná data ze serverů Avastu.
- Možnosti šifrování: Umožňuje vám přesně určit, jak jsou vaše chráněna. Zvolte preferovaný postup:
- Chránit synchronizovaná data koncovým šifrováním pomocí uživatelského jména a hesla k účtu Avast: Vaše přihlašovací údaje jsou uloženy místně na zařízení a v datovém centru Avastu. To znamená, že pokud změníte heslo ke svému účtu Avast, zašifrovaná data vám zůstanou. Váš šifrovací klíč je uložený v chráněném trezoru v datovém centru Avastu a Avast k němu nemá přístup.
- Zašifrovat synchronizovaná data vlastním heslem pro synchronizaci: Heslo je uložené pouze místně v zařízení. V datovém centru Avastu ho neuchováváme. To znamená, že pokud ho zapomenete, Avast ho nedokáže resetovat. Pokaždé, když do synchronizační skupiny přidáte nové zařízení, musíte toto heslo zadat.

Další doporučení
Další informace o používání aplikace Avast Secure Browser najdete v následujících článcích:
Jak zapnout Avast Sync
Funkce Avast Sync je nyní na aktuálním zařízení povolená.
Chcete-li do synchronizační skupiny přidat další zařízení, podle pokynů uvedených výše se na novém zařízení přihlaste k prohlížeči Avast Secure Browser stejným účtem Avast.
Správa nastavení
Jak změnit nastavení synchronizace v prohlížeči Avast Secure Browser:
- Otevřete Avast Secure Browser a klikněte na ikonu Účet napravo od adresního řádku.

- Vedle Synchronizace je zapnutá klikněte na
⋮ Možnosti (tři tečky) ▸ Nastavení. 
- K dispozici máte následující možnosti:
- Odhlásit se: Umožňuje vám odhlásit se z aktuálního účtu Avast a vypnout synchronizaci na aktuálním zařízení. Z aktuálního zařízení nebudou odebrána žádná data, ale následně vytvořené záložky a historie prohlížení se s vašimi ostatními zařízeními nebudou synchronizovat.
- Můj účet Avast: Otevře účet Avast v novém prohlížeči.
- Správa synchronizace: Chcete-li změnit, která data se synchronizují na tomto zařízení, ujistěte se, že je vybrána možnost Přizpůsobit synchronizaci, a poté klikněte na zelený posuvník (Zapnuto) vedle příslušného typu dat, aby se změnil na šedý (Vypnuto).
- Resetovat synchronizaci: Odhlásí vás ze všech synchronizovaných zařízení a odstraní vaše synchronizovaná data ze serverů Avastu.
- Možnosti šifrování: Umožňuje vám přesně určit, jak jsou vaše chráněna. Zvolte preferovaný postup:
- Chránit synchronizovaná data koncovým šifrováním pomocí uživatelského jména a hesla k účtu Avast: Vaše přihlašovací údaje jsou uloženy místně na zařízení a v datovém centru Avastu. To znamená, že pokud změníte heslo ke svému účtu Avast, zašifrovaná data vám zůstanou. Váš šifrovací klíč je uložený v chráněném trezoru v datovém centru Avastu a Avast k němu nemá přístup.
- Zašifrovat synchronizovaná data vlastním heslem pro synchronizaci: Heslo je uložené pouze místně v zařízení. V datovém centru Avastu ho neuchováváme. To znamená, že pokud ho zapomenete, Avast ho nedokáže resetovat. Pokaždé, když do synchronizační skupiny přidáte nové zařízení, musíte toto heslo zadat.

Další doporučení
Další informace o používání aplikace Avast Secure Browser najdete v následujících článcích: