Upgraden naar Avast Mobile Security Pro

Avast Mobile Security is verkrijgbaar in de versies Free en Pro. Wanneer u een upgrade uitvoert naar Pro, kunt u advertenties van derden uitschakelen, extra functies van Anti-Theft gebruiken om een foto van de dief te maken wanneer er een onjuiste pincode wordt ingevoerd, uw apparaat te vergrendelen wanneer de simkaart wordt vervangen en op elk gewenst moment ongemerkt de omgeving van de telefoon vast te leggen. En omdat u Avast Mobile Security Pro-gebruiker bent, worden uw ondersteuningsaanvragen met voorrang behandeld.

Raadpleeg dit artikel voor instructies voor het kopen en activeren van Avast Mobile Security Pro.

Een licentie kopen en activeren

Ga als volgt te werk om Avast Mobile Security Pro te kopen en activeren:

1. Tik op het pictogram Avast Mobile Security op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  2. Tik op Upgrade om naar het abonnementsscherm te gaan.
  3. Selecteer een abonnement door de gewenste prijs te kiezen en tik op Volgende.
  4. Tik op Abonneren en bevestig uw betalingsgegevens op het volgende scherm.

Na het voltooien van de transactie is Avast Mobile Security Pro actief op uw apparaat.

Activeringsproblemen oplossen

Tijdens de upgrade wordt Avast Mobile Security Pro automatisch geactiveerd. Het kan tot 24 uur duren voordat de licentie is gesynchroniseerd. Als uw abonnement dan nog steeds niet actief is, voert u de volgende stappen uit:

• Zorg ervoor dat uw mobiele apparaat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt ingevoerd tijdens de aankoop van Avast Mobile Security Pro:
    1. Open de app Google Play Store en tik op het pictogram Menu linksboven.
    2. Controleer uw e-mailadres boven aan het scherm.
  • Gegevens van Avast Mobile Security verwijderen:

Wanneer u de gegevens voor uw exemplaar van Avast Mobile Security Pro wist, worden alle instellingen voor de app verwijderd.

1. Ga op uw apparaat naar InstellingenApps.
    2. Tik op Avast Mobile Security.
    3. Tik op Opslag.
    4. Tik op Gegevens wissen.
  • Als uw abonnement ook na het uitvoeren van de laatste twee stappen niet is geactiveerd, neemt u contact op met de ondersteuning van Avast. Vermeld op het contactformulier het e-mailadres dat u hebt gebruikt tijdens de aanschaf en/of het bestelnummer van Google Play.

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het activeren van Avast Mobile Security Pro-licenties:

• Avast Mobile Security 6.x
  • Google Android 4.1 (Jelly Bean, API 16) of hoger