Avast SecureLine VPN voor Mac verwijderen

Als u Avast SecureLine VPN wilt verwijderen van uw Mac, moet u dat doen via de menubalk van het programma.

Als u SecureLine VPN weghaalt of verplaatst naar de Prullenbak, is het programma nog niet helemaal verwijderd.

Avast SecureLine VPN voor Mac verwijderen

Voer de volgende stappen uit om Avast SecureLine VPN voor Mac te verwijderen:

1. Open de gebruikersinterface van SecureLine VPN op een van de volgende manieren:

• Klik op het symbool Avast SecureLine VPN in de menubalk.
    • Klik op Ga in de menubalk en selecteer Programma's. Dubbelklik daarna op het symbool Avast SecureLine VPN.
  2. Klik linksboven in het scherm op Avast SecureLine VPN in de menubalk en selecteer Uninstall Avast SecureLine VPN.
  3. Klik op Deïnstalleer.

Als u SecureLine VPN opnieuw wilt installeren, voert u de stappen in dit artikel uit:

• Avast SecureLine VPN 2.x voor Mac

• Avast Security Pro 12.x voor Mac
  • Avast Security 12.x voor Mac
  • Apple macOS 10.13.x (High Sierra)
  • Apple macOS 10.12.x (Sierra)
  • Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)
  • Apple Mac OS X 10.10.x (Yosemite)
  • Apple Mac OS X 10.9.x (Mavericks)