Avast Passwords verwijderen van een Mac

Avast Passwords kan alleen worden geïnstalleerd met Avast Security voor Mac (versie 13 of lager) of los via de Mac App Store. Als u Avast Passwords wilt verwijderen van uw Mac, raadpleegt u het gedeelte in kwestie hieronder, afhankelijk van hoe u het programma oorspronkelijk hebt geïnstalleerd.

Avast Passwords voor Mac verwijderen uit Avast Security versie 13 of lager

1. Open de gebruikersinterface van Avast Passwords op een van de volgende manieren:

• Klik op het symbool van Avast Passwords rechtsboven in de menubalk.
    • Klik op Ga in de menubalk, selecteer Programma's en dubbelklik op het symbool Avast Passwords.
  2. Zorg ervoor dat het venster van Avast Passwords actief is, klik op Help in de menubalk en selecteer Verwijder...
  3. Klik op Ja.
    Als u het selectievakje naast Ook mijn wachtwoorden en bijbehorende gegevens verwijderen inschakelt, gaan gegevens definitief verloren als Avast Passwords niet is gesynchroniseerd met een andere apparaat.
  4. Voer uw beheerdersgegevens in en klik op OK.

Avast Passwords is niet meer op uw Mac geïnstalleerd.

Avast Passwords voor Mac verwijderen via de App Store

1. Klik op het symbool Launchpad in het Dock.
  2. Houd het symbool Avast Passwords ingedrukt totdat er linksboven in het symbool een X verschijnt.
  3. Klik op de X op de tegel Avast Passwords en selecteer Verwijder om te bevestigen.
  1. Klik op Ga in de menubalk en selecteer Programma's.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het symbool Avast Passwords en selecteer Verplaats naar prullenmand.
  3. Voer uw beheerdersgegevens in en klik op OK.
  4. Wacht tot Avast Passwords is verplaatst naar de prullenmand.
  5. Klik met de rechtermuisknop op het symbool Prullenmand in het Dock en selecteer Leeg prullenmand.

Avast Passwords is niet meer op uw Mac geïnstalleerd.

Als u Avast Passwords weer wilt installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

• Avast Passwords 2.x voor Mac

• Avast Premium Security 14.x voor Mac
  • Avast Security 14.x voor Mac
  • Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)
  • Apple Mac OS X 10.10.x (Yosemite)
  • Apple Mac OS X 10.9.x (Mavericks)