Avast Family Space verwijderen

In dit artikel leest u hoe u de app Avast Family Space voor ouders en Avast Family Space voor kinderen kunt verwijderen in Android en iOS.

Als u Avast Family Space voor kinderen wilt verwijderen van een kindapparaat, moet u het profiel van het kind eerst deactiveren op het apparaat van de ouder.

Ga als volgt te werk om Avast Family Space te verwijderen van een Android-apparaat:

1. Verwijderen via Google Play
  2. Verwijderen via de apparaatinstellingen

Verwijderen via Google Play

1. Tik op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram Play Store om Google Play Store te openen.
  2. Typ Avast Family Space in de zoekbalk en selecteer de optie in kwestie uit de zoekresultaten.
  3. Tik op Verwijderen en vervolgens nogmaals op Verwijderen om het verwijderen te bevestigen.

Avast Family Space wordt nu verwijderd van uw apparaat.

Als u Avast Family Space opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Verwijderen via de apparaatinstellingen

Afhankelijk van het model van uw apparaat, de Android-versie en de aanpassingen van de leverancier kunnen deze stappen iets verschillen.
  1. Open het gedeelte Instellingen op uw apparaat en ga naar Apps.
  2. Selecteer Avast Family Space.
  3. Tik op Verwijderen en tik vervolgens op OK om het verwijderen te bevestigen.

Avast Family Space wordt nu verwijderd van uw apparaat.

Als u Avast Family Space opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Ga als volgt te werk om Avast Family Space te verwijderen uit iOS voor uw iOS-versie:

iOS 13 en nieuwer

1. Tik op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram Family Space en houdt het ingedrukt.
  2. Selecteer Verwijder app in het menu dat wordt weergegeven.
  3. Selecteer Verwijder app om Avast Family Space en al uw app-gegevens te verwijderen.
  4. Selecteer Verwijderen om het verwijderen te bevestigen.

Avast Family Space wordt nu verwijderd van uw apparaat.

Als u Avast Family Space opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

iOS 12 en ouder

1. Houd op het beginscherm van uw apparaat het symbool Family Space vast totdat het begint te wiebelen.
  2. Tik op het kruisje ( x ) dat linksboven in het symbool verschijnt.
  3. Selecteer Verwijder om het verwijderen te bevestigen.

Avast Family Space wordt nu verwijderd van uw apparaat.

Als u Avast Family Space opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

• Avast Family Space 1.x voor Android
  • Avast Family Space 1.x voor iOS
  • Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger
  • Apple iOS 11.0 of hoger