Avast Family Space verwijderen

In dit artikel leest u hoe u de app Avast Family Space voor ouders en Avast Family Space voor kinderen kunt verwijderen in Android en iOS.

Als u Avast Family Space voor kinderen wilt verwijderen van een kindapparaat, moet u het profiel van het kind eerst deactiveren op het apparaat van de ouder.

Ga als volgt te werk om Avast Family Space te verwijderen van een Android-apparaat:

Verwijderen via de Android-instellingen

Afhankelijk van het model van uw apparaat, de Android-versie en de aanpassingen van de leverancier kunnen deze stappen iets verschillen.
  1. Open het gedeelte Instellingen op uw apparaat en ga naar Apps.
  2. Selecteer Avast Family Space.
  3. Tik op Verwijderen.
  4. Tik op OK om de verwijdering te bevestigen.

Avast Family Space wordt nu verwijderd van uw Android-apparaat.

Als u Avast Family Space opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast Family Space van uw apparaat verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een doorlopend abonnement:

Verwijderen via Google Play

1. Tik op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram Google Play Store om de winkel te openen.
  2. Zoek naar Avast Family Space en tik op Verwijderen.
  3. Tik ter bevestiging op OK wanneer dat wordt gevraagd.

Avast Family Space wordt nu verwijderd van uw Android-apparaat.

Als u Avast Family Space opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast Family Space van uw apparaat verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een doorlopend abonnement:

Avast Family Space verwijderen uit iOS:

1. Houd op het beginscherm van uw apparaat het symbool Family Space vast totdat het begint te wiebelen.
  2. Tik op het kruisje ( x ) dat linksboven in het symbool verschijnt.
  3. Selecteer Verwijder om het verwijderen te bevestigen.

Avast Family Space wordt nu verwijderd van uw iOS-apparaat.

Als u Avast Family Space opnieuw moet installeren, raadpleegt u het volgende artikel:

Wanneer u Avast Family Space van uw apparaat verwijdert, wordt uw abonnement niet automatisch opgezegd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een doorlopend abonnement:
  • Avast Family Space 1.x voor Android
  • Avast Family Space 1.x voor iOS
  • Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger
  • Apple iOS 11,0 of hoger