Avast Passwords voor Android en iOS – Veelgestelde vragen

Dit artikel gaat over Avast Passwords op mobiele apparaten. Raadpleeg het volgende artikel voor informatie over Avast Passwords voor Mac of Windows met Avast Antivirus:

Algemeen

Wat is Avast Passwords?

Avast Passwords is een programma voor wachtwoord- en gegevensbeheer waarmee u privacygevoelige informatie op een veilige manier op één plek kunt bewaren. U kunt Avast Passwords gebruiken om snel webformulieren in te vullen en toegang te krijgen tot uw onlineaccounts.

Veel internetbrowsers bieden aan uw identiteitsgegevens te bewaren, maar dat is niet erg veilig en het systeem kan gemakkelijk worden gehackt.

Wat zijn de belangrijkste functies van Avast Passwords?

Avast Passwords biedt diverse functies met behulp waarvan u uw wachtwoorden en privacygevoelige gegevens kunt bijhouden:

• U kunt tijd besparen door formulieren of aanmeldingsgegevens automatisch te laten invullen.
  • U kunt wachtwoorden automatisch laten vastleggen wanneer u zich aanmeldt bij nieuwe websites.
  • U kunt veilige wachtwoorden voor u laten genereren.
  • U kunt gegevens synchroniseren op meerdere apparaten via uw Avast-account.

Waarom is het gebruik van Avast Passwords veiliger dan het opslaan van wachtwoorden in de internetbrowser?

Wanneer u wachtwoorden in uw internetbrowser bewaart, worden ze opgeslagen op uw apparaat, samen met de benodigde informatie om ze te decoderen. Daardoor zijn ze makkelijk te kraken. In Avast Passwords worden uw wachtwoorden met een veel krachtiger beveiliging opgeslagen. Bovendien kunt u een hoofdwachtwoord instellen om de gegevens die u opslaat in Avast Passwords verder te beveiligen.

Systeemvereisten

Wat zijn de systeemvereisten voor Avast Passwords?

U kunt Avast Passwords installeren en uitvoeren op elk Android-apparaat met Google Android 5.0 of hoger.

De systeeminstellingen van bepaalde typen apparaten kunnen ook van invloed zijn op de werking van Avast Passwords en als u een aangepaste ROM gebruikt, werkt de app mogelijk anders dan verwacht. Eventuele feedback over dit probleem kunt u ons toesturen via de ondersteuningspagina's.

U kunt Avast Passwords installeren en uitvoeren op elke Apple iPhone, Apple iPod Touch of Apple iPad met Apple iOS 10.3 en hoger.

Er zijn ook versies van Avast Passwords beschikbaar voor Windows en Mac. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:

Avast Passwords wordt niet ondersteund en kan niet worden geïnstalleerd en uitgevoerd in Symbian, Microsoft Windows Phone/Mobile, Bada, WebOS of een ander mobiel besturingssysteem dan Android of iOS.

Welke internetbrowsers en apps worden ondersteund door Avast Passwords?

Op Android-apparaten biedt Avast Passwords volledige ondersteuning voor de browsers Opera en Chrome. De eigen browsers van Samsung en HTC worden over het algemeen ondersteund, maar op sommige apparaten kunnen compatibiliteitsproblemen optreden.

Op iOS-apparaten ondersteunt Avast Passwords de browser Safari.

U kunt de lijst met ondersteunde apps bekijken wanneer u een nieuw account probeert toe te voegen in Avast Passwords. Naarmate er meer apps worden ondersteund, zal de lijst worden uitgebreid.

Downloaden en installeren

Hoe download en installeer ik Avast Passwords?

U kunt Avast Passwords voor Android-apparaten downloaden via Google Play Store.

1. Open Google Play Store op het hoofdscherm van uw Android-apparaat en zoek naar Avast Passwords.
  2. Open de pagina Avast Passwords in de zoekresultaten.
  3. Tik op Installeren en tik zodra de installatie is voltooid op Openen om de app te gebruiken.

U kunt Avast Passwords voor iOS-apparaten downloaden via de App Store.

1. Open de App Store op het hoofdscherm van uw iOS-apparaat en zoek naar Avast Passwords.
  2. Open de pagina Avast Passwords in de zoekresultaten.
  3. Tik op Download om de app te downloaden en tik vervolgens op Installeer. Wanneer u de app opnieuw wilt installeren, hoeft u alleen maar op het symbool met de wolk te tikken.
  4. Zodra de installatie is voltooid, tikt u op Open om de app te gebruiken.

Avast Passwords is nu geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

Hoe verwijder ik Avast Passwords?

Verwijder de app door in Google Play Store te zoeken naar Avast Passwords en te tikken op Verwijderen op het infoscherm van de app.

Als u problemen ondervindt met het verwijderen van de app, voert u de volgende extra stappen uit:

1. Open Instellingen op uw apparaat.
  2. Selecteer Apps en vervolgens Avast Passwords.
  3. Tik op Geforceerd stoppen.
  4. Tik in het gedeelte Opslag op Gegevens wissen en Cache leegmaken.
  5. Selecteer vervolgens Verwijderen en tik ter bevestiging op OK.

Avast Passwords is niet meer geïnstalleerd op uw Android-apparaat.

Deze stappen kunnen iets verschillen afhankelijk van het model van uw apparaat, de Android-versie en de aanpassingen door de leverancier.

Avast Passwords verwijderen van uw iOS-apparaat:

1. Houd het symbool Avast Passwords ingedrukt op het hoofdscherm van uw apparaat.
  2. Tik op het kruisje ( x ) dat linksboven in het symbool verschijnt.
  3. Selecteer Verwijder om te bevestigen dat u de app van uw apparaat wilt verwijderen.

Avast Passwords is niet meer geïnstalleerd op uw Android-apparaat.

Functies en gebruik

Hoe neem ik Avast Passwords in gebruik?

1. Open Avast Passwords, lees de inleiding en tik vervolgens op Aan de slag.
  2. Maak een Hoofdwachtwoord en tik op Wachtwoorden maken.
  3. Typ nogmaals uw Hoofdwachtwoord en tik op Bevestigen.
  4. Ga naar Nu instellenAutomatisch invullen configurerenOverlay-machtigingGa naar instellingen om verder te gaan met de configuratie.
  5. Tik op de schuifknop UIT naast Machtiging toestaan om deze op AAN te zetten.
  6. Tik op de pijl-terug om terug te keren naar het scherm Instellingen voor automatisch invullen en tik op Toegankelijkheid inschakelenGa naar instellingenToegankelijkheidsinstellingen weergeven.
  7. Tik op Avast Passwords (of Geïnstalleerde servicesAvast Passwords) en tik op de schuifknop Uit om deze op Aan te zetten. Tik ter bevestiging op OK wanneer dat wordt gevraagd.
  8. Tik op de pijl-terug om terug te keren naar het scherm Instellingen voor automatisch invullen en tik op Voltooien om de configuratie te voltooien.
  1. Open Avast Passwords, lees de inleiding en tik vervolgens op Aan de slag.
  2. Maak een Hoofdwachtwoord en tik op Instellingen.
  3. Typ nogmaals uw Hoofdwachtwoord en tik op Bevestigen.
  4. Tik op Automatisch invullen inschakelen en volg de instructies op het scherm om Avast Passwords toe te staan de opgeslagen aanmeldingsgegevens automatisch in te vullen via de apparaatinstellingen.
  5. Tik vervolgens op Terug naar Passwords op het scherm Top! dat verschijnt.
  6. Meld u aan bij uw Avast-account en geef toestemming om uw apparaat te synchroniseren.
  7. Tik op Toestaan om meldingen over uitgelekte wachtwoorden te ontvangen en tik nogmaals op Toestaan om de wijzigingen op te slaan.

Avast Passwords is klaar voor gebruik en u kunt nu gegevens toevoegen voor uw onlineaccounts. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide installatie-instructies voor Avast Passwords:

Hoe kan ik een nieuw account toevoegen aan Avast Passwords?

Voer de volgende stappen uit om een nieuw account toe te voegen:

1. Open Avast Passwords en tik op het plusteken.
  2. Selecteer een account in de lijst. Als het account dat u wilt toevoegen in de lijst ontbreekt, tikt u op + Aanmeldingsgegevens toevoegen om het toe te voegen.
  3. Selecteer een account in de lijst. Als het account dat u wilt toevoegen in de lijst ontbreekt, zoekt u het account of tikt u op + Aangepast om het toe te voegen.
  4. Geef de volgende gegevens op:
    • Naam van website: de naam van de website waarvoor u de aanmeldingsgegevens gebruikt.
    • Webadres: het adres van de website, bijvoorbeeld https://www.voorbeeld.com.
    • Gebruikersnaam: de gebruikersnaam (vaak een e-mailadres) waarmee u zich aanmeldt bij het account.
    • Wachtwoord: het wachtwoord dat u gebruikt om u aan te melden bij het account.
      • U kunt ook op Wachtwoord genereren tikken om een veilig wachtwoord te genereren. Met de schuifknop kunt u de complexiteit van het wachtwoord aanpassen.
    • Opmerking: extra informatie over het account.
    • Kleur: tik op de kleurencirkel boven aan het scherm om een kleur voor het accountsymbool te kiezen.
  5. Tik op het vinkje om de gegevens te bevestigen. Als u een account hebt geselecteerd dat al was toegevoegd aan de lijst, wordt u alleen gevraagd de gebruikersnaam en het wachtwoord op te geven.
  6. Tik op Opslaan om de gegevens te bevestigen. Als u een account hebt geselecteerd dat al was toegevoegd aan de lijst, wordt u alleen gevraagd de gebruikersnaam en het wachtwoord op te geven.

Op het hoofdscherm van Avast Passwords verschijnt een tegel met de nieuwe accountgegevens. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:

Hoe kan ik een nieuwe creditcard toevoegen aan Avast Passwords?

Voer de volgende stappen uit om een nieuwe kaart toe te voegen:

1. Tik op het creditcardsymbool boven aan het hoofdscherm van Avast Passwords. Tik daarna op het plusteken +.
  2. Geef de volgende gegevens op:
    • Naam van aangepaste creditcard: de naam waaraan u deze creditcard kunt herkennen.
    • Nummer van creditcard: het nummer van uw creditcard.
    • Naam van kaarthouder: uw naam zoals die op de creditcard staat gedrukt.
    • Vervaldatum: de datum waarop de creditcard verloopt.
    • Cvv: het 3- of 4-cijferige getal dat zichtbaar is in het handtekeningenvenster achter op de creditcard.
    • Pincode: de pincode waarmee de creditcard is beveiligd.
    • Opmerking: eventuele extra informatie over de creditcard.
  3. Tik op het vinkje om de gegevens op te slaan.
  1. Tik op het creditcardsymbool onder op het scherm.
  2. Tik rechtsboven op het plusteken +.
  3. Geef de volgende gegevens op:
    • Aangepaste naam de naam waaraan u deze creditcard kunt herkennen.
    • Nummer van creditcard: het nummer van uw creditcard.
    • Naam van kaarthouder: uw naam zoals die op de creditcard staat gedrukt.
    • Vervaldatum: de datum waarop de creditcard verloopt.
    • Cvc-code: het 3- of 4-cijferige getal dat zichtbaar is in het handtekeningenvenster achterop de creditcard.
    • Pincode: de pincode waarmee de creditcard is beveiligd.
    • Opmerking: eventuele extra informatie over de creditcard.
  4. Tik op Opslaan om de gegevens te bevestigen.

Op het hoofdscherm van Avast Passwords verschijnt een tegel met de nieuwe creditcardgegevens. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:

Hoe kan ik een nieuwe notitie toevoegen aan Avast Passwords?

Voer de volgende stappen uit om een nieuwe notitie toe te voegen:

1. Tik op het notitiesymbool boven aan het hoofdscherm van Avast Passwords. Tik vervolgens op het plusteken.
  2. Geef de volgende gegevens op:
    • Titel: een naam aan de hand waarvan u de notitie snel kunt vinden en herkennen.
    • Opmerking: gegevens die u veilig wilt bewaren, zoals pincodes en contactgegevens.
    • Kleur: tik op de kleurencirkel boven aan het scherm om een kleur voor het notitiesymbool te kiezen.
  3. Tik op het vinkje om de gegevens te bevestigen.
  1. Tik op het notitiesymbool onder aan het hoofdscherm van Avast Passwords. Klik rechtsboven op het plusteken.
  2. Geef de volgende gegevens op:
    • Titel: een naam aan de hand waarvan u de notitie snel kunt vinden en herkennen.
    • Inhoud van notitie: gegevens die u veilig wilt bewaren, zoals pincodes en contactgegevens.
  3. Tik op Opslaan om de gegevens te bevestigen.

Op het hoofdscherm van Avast Passwords verschijnt een tegel met de nieuwe notitie. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:

Kan ik meerdere accounts bewaren voor een onlineservice?

U kunt voor een service aanmeldingsgegevens voor meerdere accounts opslaan. Elk bewaard account wordt weergegeven op de aanmeldingspagina onder de naam van de service.

Hoe kan ik me aanmelden bij een website met Avast Passwords?

Als u de overlay voor automatisch invullen wilt gebruiken, moet u controleren of de toegangsmachtiging is ingeschakeld. Tik op het symbool (drie puntjes) op het hoofdscherm van de app en selecteer Instellingen. Tik op Automatisch invullen gebruiken voor websites en volg de instructies op het scherm om deze machtiging toe te staan via uw apparaatinstellingen. Op sommige apparaten moet u het aangepaste toetsenbord ook handmatig inschakelen.

Controleer of automatisch invullen is ingeschakeld in de instellingen van Safari om deze functie te kunnen gebruiken. Ga naar InstellingenVul wachtwoorden automatisch in en volg de instructies op het scherm om het proces te voltooien.

1. Open het account dat u wilt openen en tik op het sleutelsymbool.
  2. Tik op het e-mailadres onder aan het scherm om in te loggen. U kunt ook op het menusymbool (drie lijntjes) tikken om andere opties te kiezen.
  3. Uw inloggegevens worden automatisch ingevuld en u kunt inloggen bij het account.
  1. Open het account waarbij u wilt inloggen en tik op het deelsymbool.
  2. Tik op het sleutelsymbool om Avast Passwords te openen.
  3. Gebruik uw Touch ID of typ uw Hoofdwachtwoord en tik op Ontgrendelen om toegang toe te staan.
  4. Tik op het account op het scherm Aanmeldingsgegevens van Avast Passwords.
  5. Uw inloggegevens worden automatisch ingevuld en u kunt inloggen bij het account.

Wat houdt de functie Synchronisatie in?

Met Synchronisatie kunt u uw gegevens op andere apparaten synchroniseren met Avast Passwords. Wanneer u de synchronisatie van Avast Passwords configureert voor het eerste apparaat, meldt u zich aan bij uw Avast-account. Dit wordt gebruikt om andere apparaten te identificeren en te autoriseren.

Elk apparaat moeten worden geautoriseerd voordat het kan worden gesynchroniseerd. Dat kan op twee manieren:

• Het eerste apparaat toevoegen: het eerste apparaat wordt geautoriseerd met behulp van de aanmeldingsgegevens van uw Avast-account.
  • Nog een apparaat toevoegen: extra apparaten moeten worden geautoriseerd via een eerder gesynchroniseerd apparaat of met een 6-cijferige code die u via e-mail ontvangt. Wanneer u Avast Passwords configureert op een extra apparaat, dient u zich aan te melden bij het Avast-account dat is gekoppeld aan het eerder gesynchroniseerde apparaat.

Voordat uw apparaat wordt geautoriseerd voor synchronisatie, worden alle gegevens lokaal op het apparaat opgeslagen. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over synchronisatie:

Wat is het gedeelte Notities?

In het gedeelte Notities in Avast Passwords kunt u notities opslaan. Voor maximale beveiliging worden alle notities versleuteld en beschermd door uw Hoofdwachtwoord. Deze functie beschermt uw vertrouwelijke informatie tegen toegang door onbevoegden.

Wat is Eenmalig aanmelden?

Met One Touch Login kunt u uw mobiele apparaat verbinden met het exemplaar van Avast Passwords dat op uw pc is geïnstalleerd. Dat betekent dat u Avast Passwords op uw pc kunt ontgrendelen door simpelweg te tikken op de melding op uw gekoppelde mobiele apparaat. Daarmee bespaart u de tijd die u kwijt zou zijn aan het handmatig invoeren van uw wachtwoord. Dat is erg handig als u een gecompliceerd wachtwoord gebruikt.

Deze functie is alleen beschikbaar als de betaalde versie van Avast Passwords Premium op uw pc is geïnstalleerd. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over de functie One Touch Login:

Meerdere apparaten

Is Avast Passwords beschikbaar voor al mijn apparaten?

Avast Passwords is op dit moment beschikbaar voor apparaten met Windows, macOS, Android en iOS. Raadpleeg het volgende artikel voor informatie over Avast Passwords voor Windows met Avast Antivirus of Mac:

Kan ik Avast Passwords op al mijn apparaten synchroniseren?

U kunt wachtwoorden synchroniseren voor alle ondersteunde apparaten die zijn gekoppeld aan hetzelfde Avast-account. Synchronisatie inschakelen in Avast Passwords vanaf uw huidige apparaat:

1. Tik op het pictogram Avast Passwords om de app te openen.
  2. Tik op het menupictogram (drie puntjes) en selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Synchroniseren en reservekopieën.
  4. Tik op Inschakelen.
  5. Meld u aan bij uw Avast account of maak er een aan om synchronisatie in te schakelen.
  1. Tik op het pictogram Avast Passwords om de app te openen en ga naar Instellingen (het pictogram in de vorm van een tandwieltje).
  2. Selecteer Synchroniseren en reservekopieën.
  3. Tik op Inschakelen.
  4. Meld u aan bij uw Avast account of maak er een aan om synchronisatie in te schakelen.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies over het synchroniseren van Avast Passwords-gegevens:

Wat is het voordeel van het koppelen van Avast Passwords aan mijn Avast-account?

Wanneer u Avast Passwords koppelt aan uw Avast-account, kunnen uw gegevens worden gesynchroniseerd zodat ze toegankelijk zijn op alle apparaten waarmee u bent verbonden.

Raadpleeg het volgende artikel als u een Avast-account wilt instellen:

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het synchroniseren van Avast Passwords:

Andere vragen en oplossingen voor problemen

Wat moet ik doen als ik mijn hoofdwachtwoord vergeet?

Om uw privacy te waarborgen, wordt uw Hoofdwachtwoord niet lokaal of op een server opgeslagen. U kunt uw lokale wachtwoordgegevens verwijderen en Avast Passwords opnieuw instellen maar er is geen mogelijkheid om uw eerdere gegevens van Avast Passwords te herstellen.

Hoe kan ik mijn hoofdwachtwoord wijzigen als ik het huidige weet?

Ga naar Menu (drie puntjes) ▸ InstellingenHoofdwachtwoord wijzigen, typ uw huidige Hoofdwachtwoord en stel een nieuw wachtwoord in.

Ga naar InstellingenHoofdwachtwoord wijzigen, typ uw huidige Hoofdwachtwoord en stel een nieuw wachtwoord in. Op sommige apparaten kunt u Touch ID activeren.

Wat moet ik doen als de machtiging Toegankelijkheid telkens wordt uitgeschakeld?

Sommige Android-apparaten stoppen proactief apps wanneer het scherm van uw apparaat wordt uitgeschakeld, om de prestaties van het apparaat te verbeteren. Vanwege problemen met het Android-systeem raken gestopte apps met de machtiging Toegankelijkheid deze machtiging automatisch kwijt. U kunt dit probleem oplossen door de machtiging handmatig opnieuw in te schakelen. Zo kunt u alle functies van de app blijven gebruiken.

Als u de toegangsmachtiging opnieuw wilt inschakelen, opent u de apparaatinstellingen en zoekt u naar toegankelijkheid. Tik op Avast Passwords (of Geïnstalleerde servicesAvast Passwords) en tik op de schuifknop UIT om deze op AAN te zetten.

Op Huawei-, Lenovo-, Asus- en Sony Xperia-apparaten kunt u standaardsysteemfuncties gebruiken om te voorkomen dat de app de machtiging telkens kwijtraakt. Voer de onderstaande stappen uit voor uw apparaat:

1. Tik op het pictogram Telefoonbeheer op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  2. Ga naar Instellingen en selecteer het tabblad Beschermde apps.
  3. Schakel de bescherming in voor Avast Passwords.
  1. Open het gedeelte Instellingen op uw apparaat.
  2. Selecteer Beheer van apps op de achtergrond in de lijst.
  3. Hef de selectie van Avast Passwords op.
  1. Open het gedeelte Instellingen op uw apparaat, tik op Energiebeheer en tik op Automatisch startbeheer.
  2. Tik op het tabblad Gedownload op Weigeren naast Avast Passwords om deze instelling te veranderen in Toestaan.
  3. Tik op Toestaan om de wijziging van de instelling te bevestigen.
  1. Open het gedeelte Instellingen op uw apparaat en tik op Batterij.
  2. Tik rechtsboven op het menupictogram met de drie puntjes en tik op Accuoptimalisatie.
  3. Tik achtereenvolgens op het tabblad Apps en op Avast Passwords.

Wat moet ik doen als ik geen apparaat heb om mijn toegang te autoriseren?

Wanneer u een apparaat toevoegt aan een bestaande synchronisatiegroep maar geen ander apparaat bij de hand hebt om toegang te autoriseren, kunt u het apparaat autoriseren met de 6-cijferige code die u via e-mail ontvangt.

Wat gebeurt er met mijn wachtwoorden bij verlies of diefstal van mijn apparaat?

Uw gegevens worden beschermd met uw Hoofdwachtwoord. Als u meerdere apparaten hebt die zijn gesynchroniseerd met het verloren of gestolen apparaat, kunt u het apparaat op afstand uit de groep verwijderen via Menu (drie puntjes) ▸ InstellingenSynchroniseren en reservekopieën. Selecteer het verloren of gestolen apparaat en tik onder op het scherm op de knop Verwijderen.

Uw gegevens worden beschermd met uw Hoofdwachtwoord. Als u meerdere apparaten hebt die zijn gesynchroniseerd met het verloren of gestolen apparaat, kunt u het apparaat op afstand uit de groep verwijderen via InstellingenSynchroniseren en reservekopieën. Selecteer het verloren of gestolen apparaat en tik onder op het scherm op de knop Verwijderen.

Hoe kan ik feedback geven of om hulp vragen?

Als u feedback wilt geven of uw waardering en steun voor mobiele producten van Avast wilt overbrengen, kunt u het volgende doen:

Doe het volgende als u een technisch probleem ondervindt met Avast Passwords of een suggestie hebt om de app te verbeteren:

• Verstuur feedback via de app. U opent het feedbackgedeelte via InstellingenContact opnemen met ondersteuning.
  • Verstuur feedback via onze ondersteuningspagina's of stuur rechtstreeks een e-mailbericht aan: passwords@avast.com

Heeft Avast nog andere apps waar ik iets aan kan hebben?

Avast heeft de volgende reeks apps ontwikkeld om de beveiliging en prestaties van uw mobiele apparaat te verbeteren, en u te beschermen tegen hackers en dieven:

• Avast Mobile Security: beveilig uw telefoon en tablet met onze gratis app Avast Mobile Security die bescherming biedt tegen virussen en onveilige wifi-netwerken. Met de ingebouwde functie Anti-Theft kunt u uw apparaat in geval van verlies of diefstal opsporen op een kaart met behulp van ons onlinevolgsysteem voor mobiele apparaten. Daarbij wordt gebruikgemaakt van driehoeksmetingen, onder meer op basis van gps.
  • Avast SecureLine VPN: voorkom dat hackers uw gegevens inzien en stelen wanneer u bent verbonden met een openbaar of onbeveiligd wifi-netwerk, beveilig uw persoonlijke wifi-netwerk en versleutel uw verbinding met behulp van SecureLine VPN om uw privacy te beschermen.
  • Avast Cleanup: optimaliseer de prestaties van uw apparaat met onze app Cleanup, waarmee u snel de opslagruimte op uw apparaat kunt analyseren en alle gegevens kunt verwijderen die onnodig veel ruimte innemen.
  • Avast Battery Saver: verleng de batterijduur van uw apparaat tussen oplaadcycli met Avast Battery Saver, een app die onnodige achtergrondtaken stopt en u helpt uw apparaat optimaal in te stellen.
  • Avast Mobile Security: hiermee kunt u uw wifi-netwerk scannen op kwetsbaarheden, een VPN gebruiken om veilig mee te internetten, ongewenste oproepen blokkeren, uw foto's en video's beschermen. Daarnaast ontvangt u een waarschuwing wanneer we hebben gedetecteerd dat het wachtwoord van uw e-mailaccount online is uitgelekt.
  • Avast SecureLine VPN: voorkom dat hackers uw gegevens inzien en stelen wanneer u bent verbonden met een openbaar of onbeveiligd wifi-netwerk, beveilig uw persoonlijke wifi-netwerk en versleutel uw verbinding met behulp van SecureLine VPN om uw privacy te beschermen.
  • Avast Passwords 1.x
  • Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger

• Apple iOS 10.3 of hoger