De zelfstandige versie van Avast SecureLine VPN voor Mac installeren

Dit artikel gaat alleen over de installatie van de zelfstandige versie van Avast SecureLine VPN voor Mac. Als u Avast Security voor Mac gebruikt, is SecureLine VPN al geïnstalleerd.

• Apple macOS 10.13.x (High Sierra)
  • Apple macOS 10.12.x (Sierra)
  • Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)
  • Apple Mac OS X 10.10.x (Yosemite)
  • Apple Mac OS X 10.9.x (Mavericks)

Avast SecureLine VPN Standalone voor Mac installeren

Voer de volgende stappen uit:

1. Download het installatiebestand voor Avast SecureLine VPN door op onderstaande knop te klikken: Avast SecureLine VPN voor Mac downloaden... en sla het bestand op een bekende locatie op.
  2. Dubbelklik op het gedownloade bestand avast_secureline_mac.dmg.
  3. Dubbelklik op het symbool Avast SecureLine VPN van de installatiewizard.
  4. Klik op Doorgaan en wanneer het pop-upvenster verschijnt nog een keer op Doorgaan.
  5. Lees de licentieovereenkomst en klik achtereenvolgens op Doorgaan en Akkoord om te bevestigen dat u de overeenkomst aanvaardt.
    Als er een loginscherm verschijnt, typt u het beheerderswachtwoord en klikt u op Installeer software.
  6. Klik op Installeren.
  7. Klik op Sluiten.

Avast SecureLine VPN voor Mac is geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Klik om te beginnen op het symbool Avast SecureLine VPN in de werkbalk Snel starten via FinderProgramma's. Lees het volgende artikel om SecureLine VPN te activeren:

• Avast SecureLine VPN 2.x voor Mac
  • Apple macOS 10.13.x (High Sierra)
  • Apple macOS 10.12.x (Sierra)
  • Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)
  • Apple Mac OS X 10.10.x (Yosemite)
  • Apple Mac OS X 10.9.x (Mavericks)