Een logboekbestand maken in Avast Cleanup Premium

In dit artikel gaan we ervan uit dat u inmiddels contact hebt opgenomen met de ondersteuning van Avast en dat u om een logboekbestand is gevraagd. In het volgende artikel kunt u lezen hoe u contact opneemt met de ondersteuning van Avast:

Instructies

Voer de volgende stappen uit om een logboekbestand te maken in Avast Cleanup Premium:

1. Dubbelklik op het pictogram Avast Cleanup Premium op het bureaublad om het programma te openen.
  2. Klik op het pictogram in de vorm van een tandwiel om Instellingen te openen.
  3. Klik op het tabblad Probleemoplossing en controleer of het selectievakje naast Logboek voor foutopsporing inschakelen is ingeschakeld.
  4. Zoek het logboekbestand in de volgende map op de lokale schijf:
    • C:\ProgramData\AVAST Software\Tuneup\log\
  5. Stuur wanneer u daarom wordt gevraagd het logboekbestand naar een ondersteuningsmedewerker van Avast. In het volgende artikel kunt u lezen hoe u contact opneemt met de ondersteuning van Avast:
  • Avast Cleanup Premium 17.x