De automatische verlenging van een Avast-abonnement annuleren

Voer onderstaande stappen uit om de service voor automatische verlenging te annuleren die is ingeschakeld voor uw Avast-product.

Raadpleeg hieronder het artikel over de distributeur waarbij u het abonnement hebt afgesloten voor instructies over het uitschakelen van de automatische verlenging van uw abonnement op Avast-software:

Als uw bestelling is verwerkt door Allsoft (een onderneming van Softline Group), kunt u rechtstreeks contact opnemen met Allsoft om de automatische verlenging te annuleren.

1. Open iTunes en controleer of u bent aangemeld met uw Apple ID.
  2. Klik boven aan het scherm op Account en selecteer Toon mijn account.
  3. Typ uw wachtwoord en klik op Toon account.
  4. Schuif op de pagina Accountinformatie omlaag naar Instellingen.
  5. Klik op Beheer naast Abonnementen.
  6. Klik op Wijzig naast uw Avast-abonnement en klik op Annuleer abonnement.

Lees het volgende Apple Support-artikel voor gedetailleerde instructies:

1. Open Google Play Store op uw apparaat.
  2. Tik linksboven op het scherm op het pictogram Menu en selecteer Account in de lijst.
  3. Tik op Abonnementen en vervolgens op Annuleren onder het Avast-abonnement in kwestie.
  4. Tik op Abonnement opzeggen om de annulering te bevestigen.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

1. Open de instellingen van uw apparaat en tik op iTunes en App Store.
  2. Tik op uw Apple ID boven aan het scherm en tik op Bekijk Apple ID.
  3. Tik op Abonnementen en daarna op het Avast-abonnement in kwestie.
  4. Schakel Automatisch verlengen uit voor uw abonnement.

Lees het volgende Apple Support-artikel voor gedetailleerde instructies:

• Alle betaalde softwareproducten van Avast