Een doorlopend Avast-abonnement opzeggen

Voer onderstaande stappen uit om het doorlopende abonnement voor uw Avast-product op te zeggen.

Raadpleeg hieronder het artikel over het uitschakelen van uw doorlopende Avast-abonnement bij de distributeur waarbij u het abonnement hebt afgesloten:

Als u bij Allsoft (Softline Group), AstroPay of Cleverbridge aangeschafte doorlopende abonnementen wilt opzeggen, kunt u daarvoor het volgende formulier gebruiken:

Als u niet zeker weet welke distributeur uw Avast-bestelling heeft verwerkt, raadpleegt u het e-mailbericht met de bestelbevestiging of het afschrift van uw betaalkaart/creditcard. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:

1. Open iTunes en controleer of u bent aangemeld met uw Apple ID.
  2. Klik boven aan het scherm op Account en selecteer Toon mijn account.
  3. Typ uw wachtwoord en klik op Log in.
  4. Schuif op de pagina Accountinformatie omlaag naar Instellingen.
  5. Klik op Beheer naast Abonnementen.
  6. Klik op Wijzig naast uw Avast-abonnement en klik op Annuleer abonnement.

Lees het volgende Apple Support-artikel voor gedetailleerde instructies:

1. Open Google Play Store op uw apparaat.
  2. Tik linksboven op het scherm op het pictogram ☰ Menu en selecteer Account in de lijst.
  3. Tik op Abonnementen en vervolgens op Annuleren onder het Avast-abonnement in kwestie.
  4. Tik op Abonnement opzeggen om de annulering te bevestigen.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

1. Open App Store op uw apparaat.
  2. Tik op uw profielfoto rechtsboven op het scherm.
  3. Tik achtereenvolgens op Abonnementen beheren en op het Avast-abonnement in kwestie.
  4. Tik op Abonnement annuleren om het doorlopende abonnement uit te schakelen.

Lees het volgende Apple Support-artikel voor gedetailleerde instructies:

• Alle betaalde Avast-consumentenproducten