De automatische verlenging van Nexway-bestellingen annuleren

Dit artikel is van toepassing op Avast-bestellingen die zijn gedistribueerd door Nexway. Raadpleeg het volgende artikel voor Avast-bestellingen die zijn gedistribueerd door Digital River:

Als u niet zeker weet bij welke distributeur u uw Avast-bestelling hebt geplaatst, raadpleegt u het e-mailbericht met de bestelbevestiging of het afschrift van uw betaalkaart/creditcard. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie:

Automatisch verlengen uitschakelen via de klantenportal van Avast

1. Open het e-mailbericht dat u ter bevestiging van uw oorspronkelijke aankoop hebt ontvangen en zoek de koppeling voor het annuleren van de automatische verlengoptie. U wordt omgeleid naar een webportal van Nexway op basis van uw locatie.
    Als u de koppeling niet kunt vinden, selecteert u hieronder uw regio zodat u kunt worden omgeleid naar de juiste webportal van Nexway:
  2. Geef het e-mailadres (dat u hebt gebruikt bij aankoop) en het wachtwoord op die worden vermeld in het e-mailbericht dat u ter bevestiging van uw oorspronkelijke aankoop hebt ontvangen en klik op Sign in (Aanmelden).
    Als u het e-mailbericht met de bestelbevestiging niet kunt vinden, klikt u op Forgot your password? (Wachtwoord vergeten?) en geeft u alternatieve identificatiegegevens op.
  3. Klik op de pagina Overview (Overzicht) op Change Auto-Renewal settings (Instellingen voor automatisch verlengen wijzigen) boven de lijst met uw huidige abonnementen.
  4. Selecteer onder aan de pagina Payment and Billing Details (Betalings- en factureringsgegevens) de optie Disabled (Uitgeschakeld) in het gedeelte Auto-Renewal (Automatisch verlengen).
  5. Klik op Disable automatic renewal (Automatisch verlengen uitschakelen) om te bevestigen dat u de automatische facturering wilt stopzetten. Nadat de wijziging is verwerkt, ontvangt u een e-mailbericht waarin wordt bevestigd dat de automatische verlenging van het geselecteerde product is geannuleerd. De status van het abonnement in de webportal wordt gewijzigd in Suspended (Opgeschort).
    Elk abonnement heeft een eigen verlengingsoptie. Als u over meerdere Avast-abonnementen met automatische verlenging beschikt, moet u de stappen herhalen voor elk abonnement waarvoor u de service wilt annuleren.
  • Alle betaalde softwareproducten van Avast