Avast SecureLine VPN voor iOS activeren

Als u een abonnement hebt gekocht in de app Avast SecureLine VPN, wordt de app automatisch geactiveerd op het iOS-apparaat dat u hebt gebruikt om de aankoop te doen. Een aankoop via een ander verkoopkanaal van Avast of via een aanbieding in een ander Avast-product moet handmatig worden geactiveerd. Als u uw Avast SecureLine VPN-abonnement op een ander apparaat wilt gebruiken, moet u het ook handmatig activeren. Hoeveel apparaten u kunt activeren, hangt af van het abonnement dat u hebt aangeschaft.

Controleer voordat u doorgaat met het activeren of de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN is geïnstalleerd op uw computer. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Avast SecureLine VPN activeren op een iOS-apparaat

Als u uw Avast SecureLine-abonnement voor het eerst activeert, volgt u deze instructies om het abonnement te activeren met behulp van een activeringscode.

Uw activeringscode is op verschillende plaatsen te vinden, afhankelijk van hoe u het product hebt gekocht: in het e-mailbericht met de bestelbevestiging, op een activeringskaart of in een ander Avast-product. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u uw activeringscode kunt vinden:

1. Tik op het pictogram SecureLine op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  2. Schuif naar de onderkant van het scherm en tik op Al gekocht?.
  3. Selecteer Activeringscode invoeren.
  4. Typ of plak uw activeringscode in het tekstvak, inclusief alle koppeltekens, en tik op Doorgaan om de activering te voltooien.
  5. Uw Avast SecureLine VPN-abonnement is geactiveerd. Tik ter bevestiging op OK.

Als u uw iOS-apparaat wijzigt of opnieuw instelt, kunt u deze optie gebruiken om Avast SecureLine VPN opnieuw te activeren via het App Store-account dat u hebt gebruikt om de aankoop te doen.

Deze optie is alleen van toepassing als u uw Avast SecureLine VPN-abonnement hebt gekocht via de App Store.

Avast SecureLine VPN opnieuw activeren via de App Store:

1. Controleer of u bij de App Store bent aangemeld met dezelfde Apple ID die u hebt gebruikt om Avast SecureLine VPN te kopen. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u dat kunt controleren:
  2. Tik op het pictogram SecureLine op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  3. Schuif naar de onderkant van het scherm en tik op Al gekocht?.
  4. Selecteer Herstel via App Store. De app herstelt en activeert automatisch uw Avast SecureLine VPN-abonnement via de App Store.
  5. Uw Avast SecureLine VPN-abonnement is geactiveerd. Tik ter bevestiging op OK.

Activeringsproblemen oplossen

Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

• Avast SecureLine VPN 6.x voor iOS
  • Apple iOS 10.3 of hoger