Avast Security voor meerdere apparaten activeren

Avast Security voor meerdere apparaten is een licentiepakket dat kan worden gebruikt voor maximaal vijf apparaten tegelijk en de volgende producten omvat:

Wanneer u Avast Security voor meerdere apparaten aanschaft, ontvangt u per e-mail een bestelbevestiging met daarin uw activeringscode. Raadpleeg onderstaande instructies voor het installeren en activeren van elk product op uw apparaten.

De activeringscode zoeken

1. Open het e-mailbericht met de bestelbevestiging.
  2. Schuif omlaag naar het gedeelte Activeringscode in het e-mailbericht. Noteer de activeringscode of kopieer deze naar het klembord.

Avast Internet Security voor Windows activeren

1. Download op uw Windows-pc de nieuwste versie van Avast Internet Security via de website van Avast en installeer deze.
  2. Open Avast Internet Security en ga naar MenuMijn licenties.
  3. Selecteer Een geldige activeringscode invoeren.
  4. Voer uw activeringscode in het tekstvak in en klik op Doorgaan.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Avast Security Pro voor Mac activeren

1. Download op uw Mac de nieuwste versie van Avast Security via de website van Avast en installeer deze.
  2. Open Avast Security en ga via de menubalk naar Avast SecurityVoorkeuren...Abonnement
  3. Klik op Voer de activeringscode in
  4. Voer uw activeringscode in in het tekstvak en klik op Activeren.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Avast Mobile Security Pro voor Android activeren

1. Download de nieuwste versie van Avast Mobile Security via Google Play Store op uw Android-apparaat en installeer deze.
  2. Open Avast Mobile Security en tik tijdens de instructievideo op Nu upgraden. Als u de instructievideo hebt overgeslagen, gaat u naar MenuAdvertenties verwijderen.
  3. Tik op het menupictogram rechtsboven en selecteer Code van waardebon invoeren.
  4. Voer uw activeringscode in in het tekstvak en tik op Bevestigen.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

• Avast Security voor meerdere apparaten

• Avast Internet Security 18.x voor Windows
  • Avast Security Pro 13.x voor Mac
  • Avast Mobile Security Pro 6.x voor Android
  • Microsoft Windows 10 Home / Pro / Enterprise / Education – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8,1 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise – 32-/64-bits
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1, 32-/64-bits
  • Microsoft Windows Vista Home Basic / Home Premium / Business / Enterprise / Ultimate – Service Pack 2, 32-/64-bits
  • Microsoft Windows XP Home / Professional / Media Center Edition – Service Pack 3, 32-bits

• Apple macOS 10.13.x (High Sierra)
  • Apple macOS 10.12.x (Sierra)
  • Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)
  • Apple Mac OS X 10.10.x (Yosemite)
  • Apple Mac OS X 10.9.x (Mavericks)

• Google Android 4.1 (Jelly Bean, API 16) of hoger