Avast SecureLine VPN activeren met een abonnement voor meerdere apparaten

Nadat u het Avast SecureLine VPN-abonnement voor meerdere apparaten hebt gekocht voor uw mobiele apparaat met Google Android of Apple iOS, kunt u het apparaat activeren op al uw apparaten met Windows, macOS, Android of iOS.

Voordat u het abonnement activeert, moet u zich aanmelden bij uw Avast-account op het mobiele apparaat dat u hebt gebruikt om de aankoop te doen. Door u aan te melden bij uw Avast-account zorgt u ervoor dat de licentie ook geldt voor andere apparaten. Als u geen Avast-account hebt, moet u er eerst een maken. Nadat u verbinding hebt gemaakt met uw Avast-account, ontvangt u een e-mailbericht met de activeringscode waarmee u Avast SecureLine VPN op uw andere apparaten kunt activeren.

Avast SecureLine VPN activeren

Ga als volgt te werk om Avast SecureLine VPN met een abonnement voor meerdere apparaten te activeren op uw Windows-computer:

1. Download en installeer de nieuwste versie van Avast Antivirus met Avast SecureLine VPN.
  2. Open de gebruikersinterface van Avast Antivirus en selecteer MenuMijn licenties.
  3. Gebruik een van de volgende activeringsmethoden:
    • Avast account: Klik op de tegel Aanmelden bij uw Avast-account, voer de aanmeldingsgegevens van uw Avast-account in en klik op Inloggen. Als deze methode niet werkt, moet u controleren of u ook bent aangemeld bij de Avast-account op het apparaat dat u hebt gebruikt om het abonnement aan te schaffen.
    • Activeringscode: Klik op de tegel Voer een geldige activeringscode in, voer uw geldige activeringscode in in het tekstvak en klik op Invoeren. U kunt uw activeringscode kopiëren uit het e-mailbericht met de bestelbevestiging, of van het apparaat dat u hebt gebruikt om het abonnement aan te schaffen.
  4. Controleer de gegevens van uw licentie van Avast SecureLine VPN en klik op Doorgaan om terug te keren naar het scherm Mijn licenties.

Uw abonnement voor Avast SecureLine VPN is nu geactiveerd op uw Windows-computer.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

Ga als volgt te werk om Avast SecureLine VPN met een abonnement voor meerdere apparaten te activeren op uw macOS-computer:

1. Download en installeer de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN voor Mac.
  2. Ga op uw Mac naar FinderProgramma's en dubbelklik op het pictogram Avast SecureLine VPN om het programma te openen.
  3. Klik op Avast SecureLine VPN in de menubalk en selecteer Voorkeuren... .
  4. Selecteer Abonnement in het linkerpaneel en klik op Activeren.
  5. Gebruik een van de volgende activeringsmethoden:
    • Avast account: Selecteer Log in plaats daarvan in met uw Avast-account, voer de aanmeldingsgegevens van uw Avast-account in en klik op Inloggen. Als deze methode niet werkt, moet u controleren of u ook bent aangemeld bij de Avast-account op het apparaat dat u hebt gebruikt om het abonnement aan te schaffen.
    • Activeringscode: Voer uw geldige activeringscode in in het tekstvak en klik op Activeer SecureLine. U kunt uw activeringscode kopiëren uit het e-mailbericht met de bestelbevestiging, of van het apparaat dat u hebt gebruikt om het abonnement aan te schaffen.
  6. Zodra u een bevestigingsbericht ziet, klikt u op OK om terug te keren naar het scherm Abonnement met uw licentiegegevens van Avast SecureLine VPN.

Uw abonnement voor Avast SecureLine VPN is nu geactiveerd op uw Mac.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

Ga als volgt te werk om Avast SecureLine VPN met een abonnement voor meerdere apparaten te activeren op uw mobiele Android-apparaat:

1. Download en installeer de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN op uw Android-apparaat.
  2. Open Avast SecureLine VPN en lees de handleiding. Klik in de eerste stap op de knop Al gekocht. Als u de activering hebt overgeslagen toen u Avast SecureLine VPN voor de eerste keer uitvoerde, gaat u naar Instellingen (tandwielpictogram) ▸ Abonnement en tikt u op Al gekocht.
  3. Gebruik een van de volgende activeringsmethoden:
    • Avast account: Selecteer Herstel met Avast-account, voer de aanmeldingsgegevens van uw Avast-account in en tik op Aanmelden. Zodra u een bevestigingsbericht ziet, tikt u op Gereed. Als deze methode niet werkt, moet u controleren of u ook bent aangemeld bij de Avast-account op het apparaat dat u hebt gebruikt om het abonnement aan te schaffen.
    • Activeringscode/vouchernummer: Selecteer Waardebon gebruiken, voer uw geldige activeringscode of vouchernummer in in het tekstvak en tik op Doorgaan. U kunt uw activeringscode kopiëren uit het e-mailbericht met de bestelbevestiging, of van het apparaat dat u hebt gebruikt om het abonnement aan te schaffen.

Uw abonnement voor Avast SecureLine VPN is nu geactiveerd op uw Android-apparaat. Als u de licentiegegevens voor Avast SecureLine VPN wilt controleren, gaat u naar Instellingen (tandwielpictogram) ▸ Abonnement.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

Ga als volgt te werk om Avast SecureLine VPN met een abonnement voor meerdere apparaten te activeren op uw mobiele iOS-apparaat:

1. Download en installeer de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN op uw iOS-apparaat.
  2. Start Avast SecureLine VPN en open de handleiding. Tik in de eerste stap op Al gekocht?. Als u de activering hebt overgeslagen toen u Avast SecureLine VPN voor de eerste keer uitvoerde, gaat u naar Instellingen (tandwielpictogram) ▸ Abonnement en tikt u op Al gekocht?.
  3. Gebruik een van de volgende activeringsmethoden:
    • iTunes: Selecteer Herstel via iTunes, voer zo nodig uw aanmeldingsgegevens voor iTunes in en tik op OK. Zodra u een bevestigingsbericht ziet, tikt u op Gereed.
    • Avast account: Selecteer Herstel met Avast-account, voer de aanmeldingsgegevens van uw Avast-account in en tik op Aanmelden. Zodra u een bevestigingsbericht ziet, tikt u op Gereed. Als deze methode niet werkt, moet u controleren of u ook bent aangemeld bij de Avast-account op het apparaat dat u hebt gebruikt om het abonnement aan te schaffen.
    • Abonnementscode: Selecteer Voer de code van uw Avast-abonnement in, voer uw geldige abonnements-/activeringscode in in het tekstvak en tik op OK. Zodra u een bevestigingsbericht ziet, tikt u op OK. U kunt uw activeringscode kopiëren uit het e-mailbericht met de bestelbevestiging, of van het apparaat dat u hebt gebruikt om het abonnement aan te schaffen.

Uw abonnement voor Avast SecureLine VPN is nu geactiveerd op uw iOS-apparaat. Als u de licentiegegevens voor Avast SecureLine VPN wilt controleren, gaat u naar Instellingen (tandwielpictogram) ▸ Abonnement.

Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:

• Avast SecureLine VPN 1.x voor Windows
  • Avast SecureLine VPN 3.x voor Mac

• Avast SecureLine VPN 2.x voor Android
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor iOS

• Avast Ultimate 18.x
  • Avast Premier 18.x
  • Avast Internet Security 18.x
  • Avast Pro Antivirus 18.x
  • Avast Free Antivirus 18.x

• Microsoft Windows XP Home / Professional / Media Center Edition - Service Pack 3, 32-bits

• Apple macOS 10.13.x (High Sierra)
  • Apple macOS 10.12.x (Sierra)
  • Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)
  • Apple Mac OS X 10.10.x (Yosemite)
  • Apple Mac OS X 10.9.x (Mavericks)

• Google Android 4.0 (Ice Cream Sandwich, API 15) of hoger

• Apple iOS 5.1 of hoger