Avast SecureLine VPN activeren

Avast SecureLine VPN is een betaald product waarvoor een abonnement is vereist. Na installatie van Avast SecureLine VPN moet u het abonnement activeren met behulp van een activeringscode of via uw Avast-account.

Avast SecureLine VPN-abonnementen die via Google Play Store of de App Store zijn gekocht, worden automatisch geactiveerd op het apparaat dat u voor de aankoop hebt gebruikt. U hoeft de app niet zelf te activeren.

Raadpleeg het volgende artikel voor instructies om uw abonnement te activeren op een Android TV:
Als u al een gratis proefperiode was begonnen voordat u een abonnement hebt gekocht, moet u het abonnement dat is gekoppeld aan de proefperiode opzeggen voordat u onderstaande instructies uitvoert. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een abonnement dat u via Google Play Store hebt gekocht:
Als u al een gratis proefperiode was begonnen voordat u een abonnement hebt aangeschaft, moet u het abonnement dat is gekoppeld aan de proefperiode opzeggen voordat u onderstaande instructies uitvoert. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het opzeggen van een abonnement dat u via de App Store hebt gekocht:

Activeringscode

Ga als volgt te werk om Avast SecureLine VPN te activeren met een activeringscode:

1. Dubbelklik op het pictogram Avast Secureline VPN op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen.
  2. Ga naar MenuMijn abonnementen.
  3. Klik op Voer een geldige activeringscode in.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Invoeren.
  5. Controleer uw abonnementsgegevens en klik op Doorgaan.

Ga als volgt te werk om Avast SecureLine VPN te activeren met een activeringscode:

1. Dubbelklik op het pictogram Avast SecureLine VPN in de map Toepassingen om de toepassing te openen.
  2. Klik rechts op het hoofdscherm van de toepassing op Voorkeuren (het pictogram in de vorm van een tandwiel).
  3. Selecteer AbonnementActiveren.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en klik op Activeer Avast VPN.
  5. Klik op OK om terug te keren naar het scherm Abonnement.

Ga als volgt te werk om Avast SecureLine VPN te activeren met een activeringscode:

1. Tik op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram Avast SecureLine VPN om de app te openen.
  2. Tik op U hebt het product al gekocht?.
  3. Selecteer Activeringscode invoeren.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en tik op Activeren.

Ga als volgt te werk om Avast SecureLine VPN te activeren met een activeringscode:

1. Tik op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram Avast SecureLine VPN om de app te openen.
  2. Tik op U hebt het product al gekocht?.
  3. Selecteer Activeringscode invoeren.
  4. Typ of plak uw activeringscode (inclusief koppeltekens) in het tekstvak en tik op Doorgaan.
  5. Tik ter bevestiging op OK.

Uw Avast SecureLine VPN-abonnement is nu actief.

Avast-account

Ga als volgt te werk om Avast SecureLine VPN te activeren met behulp van uw Avast-account:

1. Dubbelklik op het pictogram Avast SecureLine VPN op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen.
  2. Ga naar MenuMijn abonnementen.
  3. Klik op Aanmelden bij uw Avast-account.
  4. Voer de aanmeldingsgegevens in voor uw Avast-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van Avast SecureLine VPN en klik op Log in. Of selecteer het tabblad Account maken om een nieuw Avast-account te maken.
  5. Controleer uw abonnementsgegevens. Als uw account meerdere abonnementen omvat, selecteert u het abonnement dat u wilt gebruiken. Klik op Doorgaan om terug te keren naar het scherm Mijn abonnementen.

Ga als volgt te werk om Avast SecureLine VPN te activeren met behulp van uw Avast-account:

1. Dubbelklik op het pictogram Avast SecureLine VPN in de map Toepassingen om de toepassing te openen.
  2. Klik rechts op het hoofdscherm van de toepassing op Voorkeuren (het pictogram in de vorm van een tandwiel).
  3. Selecteer AbonnementActiveren.
  4. Klik op Log in plaats daarvan in met uw Avast-account.
  5. Voer de aanmeldingsgegevens in voor uw Avast-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van Avast SecureLine VPN en klik op Log in.
  6. Klik op OK om terug te keren naar het scherm Abonnement.

Ga als volgt te werk om Avast SecureLine VPN te activeren met behulp van uw Avast-account:

1. Tik op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram Avast SecureLine VPN om de app te openen.
  2. Selecteer U hebt het product al gekocht?.
  3. Tik op Koppel aan Avast-account.
  4. Voer de aanmeldingsgegevens in voor uw Avast-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van Avast SecureLine VPN en tik op Log in.
  5. Als u over meerdere geldige abonnementen beschikt, selecteert u het abonnement dat u wilt gebruiken.

Ga als volgt te werk om Avast SecureLine VPN te activeren met behulp van uw Avast-account:

1. Tik op het beginscherm van uw apparaat op het pictogram Avast SecureLine VPN om de app te openen.
  2. Tik op U hebt het product al gekocht?.
  3. Selecteer Koppel aan Avast-account.
  4. Voer de aanmeldingsgegevens in voor uw Avast-account dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven bij de aankoop van Avast SecureLine VPN en tik op Log in.
  5. Als u over meerdere geldige abonnementen beschikt, selecteert u het abonnement dat u wilt gebruiken.
  6. Tik ter bevestiging op OK.

Uw Avast SecureLine VPN-abonnement is nu actief.

Andere activeringsopties

Ga als volgt te werk om Avast SecureLine VPN te activeren met een licentiebestand:

1. Open het e-mailbericht met de bestelbevestiging.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het bijgevoegde bestand License.avastlic om het op te slaan op uw pc.
  3. Dubbelklik op het pictogram Avast Secureline VPN op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen.
  4. Ga naar MenuMijn abonnementen.
  5. Klik op Voer een geldige activeringscode in.
  6. Klik op Licentiebestand gebruiken.
  7. Zoek het licentiebestand op uw pc en klik op Openen.
  8. Controleer de gegevens van uw abonnement en klik op Doorgaan om terug te keren naar het scherm Mijn abonnementen.

Uw Avast SecureLine VPN-abonnement is nu actief.

Activeringsproblemen oplossen

Doe het volgende als u activeringsproblemen ondervindt:

1. Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd, inclusief verbindingsstreepjes.
  2. Probeer de volgende instructies uit om het abonnement te activeren via uw Avast-account als activeren met uw activeringscode nog steeds niet werkt.
  3. Controleer of uw Avast-account is geregistreerd met het e-mailadres dat u hebt gebruikt voor de aankoop van uw Avast SecureLine VPN. Als u een ander e-mailadres hebt gebruikt voor de aankoop, kunt u dat e-mailadres toevoegen aan uw Avast-account. Raadpleeg het volgende artikel voor uitgebreide instructies:
  4. Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg de volgende artikelen voor meer informatie over het gebruik van Avast SecureLine VPN:

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het gebruik van Avast SecureLine VPN:

Raadpleeg de instructies in het volgende artikel om uw abonnement over te zetten naar een ander apparaat:

• Avast SecureLine VPN 5.x voor Windows
  • Avast SecureLine VPN 3.x voor Mac
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor Android
  • Avast SecureLine VPN 5.x voor iOS

• Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger

• Apple iOS 11 of hoger
  • Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch