Avast Cleanup (meerdere apparaten) activeren

Avast Cleanup (meerdere apparaten) wordt verkocht als een abonnementsbundel die kan worden gebruikt op maximaal 10 apparaten tegelijk. De bundel omvat de volgende producten:

Nadat u Avast Cleanup (meerdere apparaten) hebt gekocht, moet u de producten activeren op uw Windows-, macOS- of Android-apparaten met een geldige activeringscode (soms ook een abonnements-, voucher- of waardeboncode genoemd). Uw activeringscode is op verschillende plaatsen te vinden, afhankelijk van hoe u het product hebt gekocht: in het e-mailbericht met de bestelbevestiging, op een activeringskaart of in een ander Avast-product. Raadpleeg het volgende artikel voor gedetailleerde instructies voor het zoeken van uw activeringscode:

Avast Cleanup Premium voor Windows activeren

1. Download op uw Windows-pc de nieuwste versie van Avast Cleanup Premium via de website van Avast en installeer deze.
  2. Open Avast Cleanup Premium en ga vervolgens naar MenuMijn licenties.
  3. Selecteer Voer een geldige activeringscode in.
  4. Voer de activeringscode in in het tekstvak en klik op Invoeren.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Avast Cleanup Premium voor Mac activeren

1. Download op uw Mac de nieuwste versie van Avast Cleanup Premium via de website van Avast en installeer deze.
  2. Open Avast Cleanup Premium.
  3. Klik op Voeg de licentiesleutel in.
  4. Voer uw activeringscode in in het tekstvak en klik op OK.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Avast Cleanup Pro voor Android activeren

1. Download de nieuwste versie van Avast Cleanup via Google Play Store op uw Android-apparaat en installeer deze.
  2. Open Avast Cleanup en tik tijdens de instructievideo op Nu upgraden. Als u de instructievideo hebt overgeslagen, gaat u naar Menu (drie lijntjes) ▸ Advertenties verwijderen.
  3. Tik op Menu (drie puntjes) rechtsboven en selecteer Activeringscode invoeren.
  4. Voer de activeringscode in in het tekstvak en tik op Bevestigen.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Activeringsproblemen oplossen

Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

• Avast Cleanup (meerdere apparaten)

• Avast Cleanup Premium 20.x voor Windows
  • Avast Cleanup Premium 3.x voor Mac
  • Avast Cleanup Pro 4.x voor Android

• Apple Mac OS X 10.10.x (Yosemite)

• Google Android 6.0 (Marshmallow, API 23) of hoger