Avast Cleanup voor meerdere apparaten activeren

Avast Cleanup voor meerdere apparaten is een licentiepakket dat kan worden gebruikt op maximaal vijf apparaten tegelijk en de volgende producten omvat:

Wanneer u Avast Cleanup voor meerdere apparaten koopt, ontvangt u per e-mail een bestelbevestiging met daarin uw activeringscode. Raadpleeg onderstaande instructies voor het installeren en activeren van elk product op uw apparaten.

De activeringscode zoeken

1. Open het e-mailbericht met de bestelbevestiging.
  2. Schuif omlaag naar het gedeelte Activeringscode in het e-mailbericht. Noteer de activeringscode of kopieer deze naar het klembord.

Avast Cleanup Premium voor Microsoft Windows activeren

1. Download op uw Windows-pc de nieuwste versie van Avast Cleanup Premium via de website van Avast en installeer deze.
  2. Open Avast Cleanup Premium en ga naar MenuMijn licenties.
  3. Selecteer Een geldige activeringscode invoeren.
  4. Voer uw activeringscode in in het tekstvak en klik op Invoeren.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Avast Cleanup Pro voor Mac activeren

1. Download op uw Mac de nieuwste versie van Avast Cleanup Pro via de website van Avast en installeer deze.
  2. Open Avast Cleanup Pro.
  3. Klik op Voeg de licentiesleutel in.
  4. Voer uw activeringscode in in het tekstvak en klik op OK.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Avast Cleanup voor Android activeren

1. Download de nieuwste versie van Avast Cleanup via Google Play Store op uw Android-apparaat en installeer deze.
  2. Open Avast Cleanup en tik tijdens de instructievideo op Nu upgraden. Als u de instructievideo hebt overgeslagen, gaat u naar MenuAdvertenties verwijderen.
  3. Tik op het menupictogram rechtsboven en selecteer Code van waardebon invoeren.
  4. Voer uw activeringscode in in het tekstvak en tik op Bevestigen.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

• Avast Cleanup voor meerdere apparaten

• Avast Cleanup Premium 18.x voor Windows
  • Avast Cleanup Pro 1.x voor Mac
  • Avast Cleanup 6.x voor Android
  • Microsoft Windows 7 Home Basic / Home Premium / Professional / Enterprise / Ultimate – Service Pack 1, 32-/64-bits
  • Apple macOS 10.13.x (High Sierra)
  • Apple macOS 10.12.x (Sierra)
  • Apple Mac OS X 10.11.x (El Capitan)
  • Apple Mac OS X 10.10.x (Yosemite)

• Google Android 4.1 (Jelly Bean, API 16) of hoger