Avast AntiTrack activeren

Nadat u Avast AntiTrack hebt gekocht, moet u het product activeren met behulp van een geldige activeringscode (ook wel abonnements-, voucher- of (waarde)boncode genoemd). U hoeft deze activeringsinstructies niet uit te voeren als u Avast AntiTrack hebt aangeschaft via de gebruikersinterface van Avast Antivirus. In dat geval wordt het abonnement namelijk automatisch geactiveerd nadat u Avast AntiTrack hebt gedownload en geïnstalleerd op hetzelfde apparaat.

Controleer voordat u doorgaat met het activeren of de nieuwste versie van Avast AntiTrack is geïnstalleerd op uw apparaat. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Avast AntiTrack activeren

U wordt gevraagd een geldige activeringscode voor Avast AntiTrack in te voeren, zodat u alle functies van het product kunt gebruiken. Als u het activeringsvenster annuleert, wordt Avast AntiTrack gesloten. Wanneer u het programma de volgende keer start, wordt u opnieuw gevraagd uw abonnement te activeren.

Uw activeringscode is op verschillende plaatsen te vinden, afhankelijk van hoe u het product hebt gekocht: in het e-mailbericht met de bestelbevestiging, op een activeringskaart of in een ander Avast-product. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u uw activeringscode kunt vinden:

Avast AntiTrack activeren met een activeringscode:

1. Dubbelklik op het pictogram Avast AntiTrack op het bureaublad om de toepassing te openen.
  2. Bekijk de tutorial van Welkom door te klikken op Volgende.
  3. Wanneer het scherm Aan de slag! verschijnt, typt of plakt u de activeringscode in het tekstvak en klikt u op Activeren:
  4. Wanneer het bericht Activering voltooid verschijnt, klikt u op het X-pictogram om het dialoogvenster te sluiten.

Uw Avast AntiTrack-abonnement wordt nu geactiveerd. U kunt het abonnement activeren op het aantal apparaten dat u bij aankoop hebt opgegeven.

Avast AntiTrack activeren met een activeringscode:

1. Dubbelklik op het pictogram Avast AntiTrack in de map Toepassingen om de toepassing te openen.
  2. Bekijk de tutorial van Welkom door te klikken op Volgende.
  3. Wanneer het scherm Aan de slag! verschijnt, typt of plakt u de activeringscode in het tekstvak en klikt u op Activeren:
  4. Wanneer het bericht Activering geslaagd verschijnt, klikt u op OK om het dialoogvenster te sluiten.

Uw Avast AntiTrack-abonnement wordt nu geactiveerd. U kunt het abonnement activeren op het aantal apparaten dat u bij aankoop hebt opgegeven.

Avast AntiTrack opnieuw activeren

Als uw abonnement niet meer geldig is, wordt er een melding weergegeven in Avast AntiTrack en wordt u gevraagd een nieuwe geldige activeringscode in te voeren wanneer u het programma opnieuw opent.

Uw activeringscode is op verschillende plaatsen te vinden, afhankelijk van hoe u het product hebt gekocht: in het e-mailbericht met de bestelbevestiging, op een activeringskaart of in een ander Avast-product. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u uw activeringscode kunt vinden:

Als u niet zeker weet waarom uw activeringscode niet meer geldig is, kunt u ook contact opnemen met de ondersteuning van Avast.

Avast AntiTrack opnieuw activeren met een activeringscode:

1. Dubbelklik op het pictogram Avast AntiTrack op het bureaublad om de toepassing te openen.
  2. Wanneer er een foutmelding voor het abonnement verschijnt, klikt u op de koppeling hier.
  3. Typ of plak uw activeringscode in het tekstvak en klik op Activeringscode vervangen.
  4. Wanneer het bericht Activering voltooid verschijnt, klikt u op het X-pictogram om het dialoogvenster te sluiten.

Uw Avast AntiTrack-abonnement wordt nu geactiveerd. U kunt het abonnement activeren op het aantal apparaten dat u bij aankoop hebt opgegeven.

Avast AntiTrack opnieuw activeren met een activeringscode:

1. Wanneer het bericht Licentie gedeactiveerd verschijnt, klikt u op OK.
  2. Dubbelklik op het pictogram Avast AntiTrack op het bureaublad om de toepassing weer te openen.
  3. Typ of plak uw activeringscode in het tekstvak en klik op Activeren.
  4. Wanneer het bericht Activering geslaagd verschijnt, klikt u op OK om het dialoogvenster te sluiten.

Uw Avast AntiTrack-abonnement wordt nu geactiveerd. U kunt het abonnement activeren op het aantal apparaten dat u bij aankoop hebt opgegeven.

Verdere aanbevelingen

Als u uw abonnement wilt overbrengen naar een ander apparaat, verwijdert u Avast AntiTrack voordat u uw abonnement activeert op het nieuwe apparaat. In de volgende artikelen vindt u uitgebreide instructies voor het opnieuw installeren:

Activeringsproblemen oplossen

Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

• Avast AntiTrack 1.x voor Windows
  • Avast AntiTrack 1.x voor Mac