Avast SecureLine VPN voor Android TV activeren

Met een abonnement op Avast SecureLine VPN (meerdere apparaten) kunt u het product op maximaal 5 apparaten installeren en activeren. Nadat u uw abonnement hebt geactiveerd op uw desktop of mobiele apparaat, kunt u de optie Apparaten koppelen gebruiken om Avast SecureLine VPN te activeren op uw Android TV.

In de volgende versies van Avast SecureLine VPN is de functie aanwezig om apparaten te koppelen:
  • Windows: versie 5.7.5118 en hoger
  • Mac: versie 4.0.1 en hoger
  • Android: versie 6.6.13206 en hoger
  • iOS: versie 6.3.0 en hoger

Een koppelingscode genereren

1. Open Avast SecureLine VPN op uw Android TV en selecteer Al gekocht?.
  2. Selecteer Beginnen met koppelen.
  3. Voer wanneer de 6-cijferige koppelingscode verschijnt de instructies in het gedeelte in kwestie hieronder uit om uw Android TV te koppelen aan een geactiveerd Avast SecureLine VPN-abonnement voor meerdere apparaten op een desktop of mobiel apparaat.

Uw Android TV koppelen

1. Dubbelklik op het pictogram Avast SecureLine VPN op het bureaublad van Windows om de toepassing te openen.
  2. Klik op het pictogram Avast SecureLine VPN in de map Toepassingen om de toepassing te openen.
  3. Tik op het pictogram Avast SecureLine VPN op het hoofdscherm van uw Android-apparaat om de app te openen.
  4. Tik op het symbool Avast SecureLine VPN op het hoofdscherm van uw iOS-apparaat om de app te openen.
  5. Ga naar Menu Instellingen.
  6. Klik op Voorkeuren (het pictogram in de vorm van een tandwiel).
  7. Selecteer Nieuw apparaat koppelenApparaat koppelen.
  8. Ga naar InstellingenNieuw apparaat koppelen.
  9. Ga naar InstellingenNieuw apparaat koppelen.
  10. Voer de 6-cijferige koppelingscode in die wordt weergegeven op uw Android TV en klik op Doorgaan.
  11. Voer de 6-cijferige koppelingscode in die wordt weergegeven op uw Android TV en tik op Doorgaan.
  12. Klik op Oké.
    Als u een foutmelding te zien krijgt, raadpleegt u de tips voor het oplossen van problemen in dit artikel.
  13. Tik op Oké.
    Als u een foutmelding te zien krijgt, raadpleegt u de tips voor het oplossen van problemen in dit artikel.
  14. Selecteer Koppelen gereed op uw Android TV.
  15. Als u over meerdere abonnementen beschikt, selecteert u het abonnement dat u wilt gebruiken op uw Android TV.
  16. Wanneer de apparaten gekoppeld zijn, selecteert u Gereed.
    Als het niet is gelukt om het apparaat te koppelen, selecteert u Terug om het opnieuw te proberen.

Uw abonnement op Avast SecureLine VPN is nu actief op uw Android TV.

Koppelproblemen oplossen

Doe het volgende als u problemen met het koppelen ondervindt:

1. Controleer of u de koppelingscode goed hebt ingevoerd.
De koppelingscode wordt om de 15 minuten vernieuwd. Er wordt een timer weergegeven op uw Android TV wanneer er nog maar één minuut over is tot de volgende vernieuwing.
  1. Zorg ervoor dat u over een abonnement voor meerdere apparaten beschikt die al actief is op een andere apparaat voordat u het koppelproces in dit artikel start.
  2. Zorg ervoor dat de nieuwste versie van Avast SecureLine VPN is geïnstalleerd op uw Android TV en op uw desktop of mobiel apparaat.
  • Avast SecureLine VPN 5.7.5118 voor Windows
  • Avast SecureLine VPN 4.0.1 voor Mac
  • Avast SecureLine VPN 6.6.13206 voor Android
  • Avast SecureLine VPN 6.3.0 voor iOS

• Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger

• Apple iOS 12.x of hoger