Avast Cleanup Premium activeren in Android

Avast Cleanup is verkrijgbaar als gratis en als betaald product. Voor de betaalde versie (Avast Cleanup Premium) hebt u een abonnement nodig. In dit artikel leest u hoe u met een geldige activeringscode uw abonnement in Google Android kunt activeren. In het volgende artikel vindt u meer informatie over waar u de activeringscode kunt vinden:

Avast Cleanup Premium-abonnementen die via Google Play Store zijn gekocht, worden automatisch geactiveerd op het apparaat dat u voor de aankoop hebt gebruikt. U hoeft de app niet handmatig te activeren.

Activeringscode

Avast Cleanup Premium activeren met een activeringscode:

1. Tik op het pictogram Avast Cleanup op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  2. Tik op Upgraden.
  3. Tik op (drie punten) ▸ Activeringscode invoeren.
  4. Typ of plak de activeringscode in het tekstvak en tik op Bevestigen om de activering te voltooien.

Uw abonnement op Avast Cleanup Premium is nu geactiveerd.

Opnieuw activeren

Als u over een nieuwe activeringscode beschikt en uw huidige abonnement wilt omzetten in een nieuw abonnement of uw abonnement wilt overzetten naar een ander apparaat, kunt u deze opties gebruiken om uw abonnement te ontkoppelen en Avast Cleanup Premium te reactiveren.

Uw 'oude' abonnement ontkoppelen

1. Tik op het pictogram Avast Cleanup op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  2. Ga naar MenuInstellingen.
  3. Selecteer Abonnement.
  4. Noteer uw Activeringscode of maak een schermopname als u het abonnement wilt overzetten naar een ander apparaat.
  5. Tik op Ontkoppelen.

Uw 'nieuwe' abonnement activeren

1. Tik op Upgraden.
  2. Tik op (drie punten) ▸ Activeringscode invoeren.
  3. Typ of plak de activeringscode in het tekstvak en tik op Bevestigen om de activering te voltooien.

Uw abonnement op Avast Cleanup Premium is nu geactiveerd.

Als u uw Android-apparaat wijzigt of opnieuw instelt, kunt u Avast Cleanup Premium reactiveren via het Google Play Store-account dat u hebt gebruikt om uw abonnement te kopen.

Deze optie is alleen van toepassing als u uw Avast Cleanup Premium-abonnement hebt gekocht via Google Play Store.

Avast Cleanup Premium reactiveren via Google Play Store:

1. Controleer of u bij Google Play Store bent aangemeld met hetzelfde Google-account dat u hebt gebruikt om Avast Cleanup Premium te kopen. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u dat kunt controleren:
  2. Tik op het pictogram Avast Cleanup op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  3. Tik op Upgraden.
  4. Tik op (drie punten) ▸ Licentie herstellen.

De app haalt uw Avast Cleanup Premium-abonnement automatisch op via Google Play Store en activeert het.

Activeringsproblemen oplossen

Doe het volgende als u activeringsproblemen ondervindt:

1. Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd met verbindingsstreepjes.
  2. Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

Verdere aanbevelingen

Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over het gebruik van Avast Cleanup Premium:

• Avast Cleanup Premium 4.x voor Android