Real Site beheren in Avast Antivirus

Real Site (voorheen DNS-beveiliging) is een functie die aanwezig is in alle betaalde versies van Avast Antivirus en die u beschermt tegen DNS-kaping. DNS-kaping is een type kwaadaardige aanval waarmee u van de site die u wilt bezoeken wordt omgeleid naar een site die daarop lijkt. Raadpleeg het volgende artikel voor meer informatie over deze functie:

Om volledig beschermd te blijven is Real Site standaard ingeschakeld. Het is raadzaam Real Site altijd ingeschakeld te laten, tenzij u het tijdelijk moet uitschakelen om een probleem te kunnen oplossen.

Real Site beheren

Voer de volgende stappen uit om Real Site uit te schakelen:

1. Open de gebruikersinterface van Avast en ga naar BeschermingReal Site.
  2. Klik op de schuifregelaar AAN en selecteer een tijdsduur.
  3. Klik op Ja om te bevestigen dat u Real Site bewust uitschakelt.
  1. Open de gebruikersinterface van Avast en klik op Instellingen.
  2. Selecteer Onderdelen, klik vervolgens op de schuifregelaar naast Real Site en selecteer een tijdsduur.
  3. Klik op Ja om te bevestigen dat u Real Site bewust uitschakelt.

Real Site wordt uitgeschakeld gedurende geselecteerde tijdsduur en wordt daarna automatisch weer ingeschakeld.