Avast Premium Security activeren (meerdere apparaten)

Avast Premium Security (meerdere apparaten) wordt verkocht als een abonnementsbundel die kan worden gebruikt op maximaal tien apparaten tegelijk en de volgende producten omvat:

Nadat u Avast Security (meerdere apparaten) hebt gekocht, moet u de producten activeren op uw Windows-, macOS-, Android- of iOS-apparaten met een geldige activeringscode (soms ook een abonnements-, voucher- of (waarde)boncode genoemd). Uw activeringscode is op verschillende plaatsen te vinden, afhankelijk van hoe u het product hebt gekocht: in het e-mailbericht met de bestelbevestiging, op een activeringskaart of in een ander Avast-product. Raadpleeg het volgende artikel voor gedetailleerde instructies voor het zoeken van uw activeringscode:

Avast Premium Security voor Windows activeren

1. Download de nieuwste versie van Avast Antivirus voor Windows van de website van Avast en installeer deze op uw Windows-pc.
  2. Open Avast Antivirus en ga vervolgens naar MenuMijn abonnementen.
  3. Selecteer Geldige activeringscode invoeren.
  4. Voer de activeringscode in in het tekstvak en klik op Doorgaan.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Avast Premium Security voor Mac activeren

1. Download de nieuwste versie van Avast Security voor Mac via de website van Avast en installeer deze op uw Mac.
  2. Open Avast Security en ga vervolgens naar ☰ MenuBetaalde functies activeren.
  3. Voer de activeringscode in in het tekstvak en klik op Activeren.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Avast Mobile Security Premium voor Android activeren

1. Download de nieuwste versie van Avast Mobile Security van Google Play Store op uw Android-apparaat en installeer deze.
  2. Open Avast Mobile Security en tik tijdens de instructievideo op Nu bijwerken. Als u de instructievideo hebt overgeslagen, gaat u naar MenuAdvertenties verwijderen.
  3. Tik op Menu (drie puntjes) rechtsboven en selecteer Code van waardebon invoeren.
  4. Voer de activeringscode in in het tekstvak en tik op Bevestigen.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Avast Mobile Security Premium voor iOS activeren

1. Download de nieuwste versie van Avast Mobile Security van de App Store en installeer deze op uw iOS-apparaat.
  2. Open Avast Mobile Security en tik op Niet nu.
  3. Tik in de rechterbovenhoek van het scherm op Upgraden en selecteer Al gekocht?.
  4. Selecteer Voer de code van uw Avast-abonnement in.
  5. Voer de activeringscode in in het tekstvak en tik op OK.

Raadpleeg de volgende artikelen voor uitgebreide instructies:

Activeringsproblemen oplossen

Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:

• Avast Premium Security 19.x voor Windows

• Avast Premium Security 14.x voor Mac
  • Avast Mobile Security Premium 6.x voor Android
  • Avast Mobile Security Premium 1.x voor iOS

• Google Android 5.0 (Lollipop, API 21) of hoger

• Apple iOS 10.0 of hoger