Een betaalde versie van Avast Mobile Security activeren in iOS

Als u een abonnement hebt gekocht in de app Avast Mobile Security, wordt de app automatisch geactiveerd op het iOS-apparaat dat u hebt gebruikt om de aankoop te doen. Een abonnement dat is gekocht via een ander verkoopkanaal van Avast, bijvoorbeeld de Avast Store of via een aanbieding in een ander Avast-product, moet handmatig worden geactiveerd met behulp van een geldige activeringscode (ook wel abonnements-, voucher- of waardeboncode genoemd). Ook als u uw Avast Mobile Security-abonnement op een ander apparaat wilt gebruiken, moet u het handmatig activeren. Hoeveel apparaten u kunt activeren, is afhankelijk van het abonnement dat u hebt aangeschaft.

Controleer voordat u begint met activeren door de stappen in dit artikel te volgen of de nieuwste versie van Avast Mobile Security op uw iOS-apparaat is geïnstalleerd. Raadpleeg het volgende artikel voor instructies:

Abonnement activeren

Als u uw Avast Mobile Security-abonnement voor het eerst activeert, volgt u deze instructies om het abonnement te activeren met behulp van een activeringscode.

Uw activeringscode is op verschillende plaatsen te vinden, afhankelijk van hoe u het product hebt gekocht: in het e-mailbericht met de bestelbevestiging, op een activeringskaart of in een ander Avast-product. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u uw activeringscode kunt vinden:

Uw abonnement activeren:

1. Tik op het pictogram Avast Mobile Security op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  2. Tik op Niet nu of Upgraden.
  3. Tik op Al gekocht?.
  4. Selecteer Voer de code van uw Avast-abonnement in.
  5. Typ of plak uw activeringscode in het tekstvak, inclusief verbindingsstreepjes. Tik vervolgens op OK om de activering te voltooien.

Uw Avast Mobile Security-abonnement is geactiveerd.

Als u uw iOS-apparaat wijzigt of opnieuw instelt, kunt u Avast Mobile Security reactiveren via het App Store-account dat u hebt gebruikt om uw abonnement te kopen.

Deze optie is alleen van toepassing als u uw Avast Mobile Security-abonnement hebt gekocht via de App Store.

Uw abonnement reactiveren via App Store:

1. Controleer of u bij de App Store bent aangemeld met dezelfde Apple ID die u hebt gebruikt om Avast Mobile Security te kopen. Raadpleeg het volgende artikel om te zien hoe u dat kunt controleren:
  2. Tik op het pictogram Avast Mobile Security op het hoofdscherm van uw apparaat om de app te openen.
  3. Tik op Niet nu of Upgraden.
  4. Tik op Al gekocht?.
  5. Selecteer Herstel via iTunes.

De app herstelt en activeert uw Avast Mobile Security-abonnement via de App Store.

Activeringsproblemen oplossen

Doe het volgende als u activeringsproblemen ondervindt:

1. Controleer of u de activeringscode goed hebt ingevoerd met verbindingsstreepjes.
  2. Het kan tot 24 uur duren voordat het abonnement is gesynchroniseerd. Als uw abonnement na die tijd nog niet actief is, raadpleegt u het volgende artikel:
  • Avast Mobile Security 1.x voor iOS
  • Apple iOs 10.0 of hoger
  • Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch